Ősszel érkezik: Dies Irae

Dies Irae

1945. május elsején Berlinben, miközben a Vörös Hadsereg felhúzza a szovjet zászlót a Reichskanzlei tetejére, egy csapat náci tiszt egy szertartást végez. Számukra a városi mészárlás nem más, mint a tökéletes áldozat ahhoz hogy visszahozzák a 13 Lándzsa Rendjét, egy szuperemberekből álló csapatot, akiknek az érkezése a világ pusztulását hozza magával. Évekkel később senki sem tudja hogy a tisztek sikerrel jártak-e vagy túlélték-e egyáltalán. Kevesen tudnak a létezésükről, és akik tudtak róla azok is meghalnak az évtizedek múlásával.

A jelen decemberében Suwahara City-ben Fujii Ren a kórházban tölti a napjait. 2 hónap telt el azóta az incidens óta ami miatt ide került, egy küzdelem a barátjával, Yusa Shirouval, amiben megpróbálták megölni egymást. Megpróbálja értékelni azt amije még megmaradt, de minden éjjel ugyanazt az álmot látja: egy guillotinet, gyilkosokat akik embereket üldöznek és a fekete ruhás lovagokat akik a gyilkosokat üldözik. Elkeseredetten próbál visszatérni a normál életéhez, de még most is hallja Shirou szavait. “Mindenki aki ebben a városban marad előbb-utóbb elveszti a józan eszét.”

A sorozat az A.C.G.T. stúdió gondozásában készül, Kudou Susumu rendező keze alatt. Light Dies irae című felnőtt light novel-jének a feldolgozása.

Bemutató: 2017. október 7.Szólj hozzá elsőként on "Ősszel érkezik: Dies Irae"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*