Nyáron érkezik: Youkai Apartment no Yuuga na Nichijou

妖怪アパートの幽雅な日常

Inaba Yuushi szülei felsős korának első évében elhunytak, azóta a rokonainál lakott. Bár gondját viselték, érezte, hogy csak teher. Miután elvégezte a felső tagozatot boldogan vágott bele a középiskolába, ahol remélte koleszos lehet. Sajnos azonban a kollégiumot lerombolták, mielőtt beköltözött volna!

Yuushi azonban nem szeretne a rokonai nyakán maradni, kevés pénzéből pedig rettentő nehéz új lakást találni. Szerencséjére azonban, egy szép régi épület egy szobáját úgy tűnik sikerül megszereznie.

A buktató: az épület egy Szellemtanya, ahol emberek, és természetfeletti lények – szellemek, mononke stb. – él együtt. Ott lakik egy másik középiskolás is, egy Akine nevű lány, akit úgy tűnik marhára nem zavarnak a szörnyek. Sőt, még az elűzésükhöz is ért. Yuushi középiksolás éve pedig egy fokkal druvább lesz, mint amire számított!

A Youkai Apartment no Yuuga na Nichijou (~Mindennapok Egy Szörnyekkel Teli Házban) című slice of life témájú szörnyes anime Hinowa Kōzuki azonos című light novelje alapján készül.

A korábban készített rádiós adaptációban hallható két szereplő – Yuushi és barátja Mizuki Hase – hangjai (Atsushi Abe és Yūichi Nakamura) az animére is visszatérnek. A lenti promóvideó narriációjában ők hallhatóak.

Yūichi Nakamura a Fairy Tail Gray Fullbusterjeként is ismerős lehet.

Megjelenés: 2017. július 3.

Youkai Apartment no Yuuga na NichijouSzólj hozzá elsőként on "Nyáron érkezik: Youkai Apartment no Yuuga na Nichijou"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*