Nyáron érkezik: Vatican Kiseki Chousakan

Vatican Kiseki Chousakan

Vatikán Város – a katolikusok Szent Földje. Itt található egy szervezet, mely a világból szerte érkező “csodák” bejelentéseit vizsgálja ki szigorú szabályaival. A szervezet neve “Seito no Za” (Szentek Gyülekezete). Tagjai mind papok, ám itt a nevük csak “csoda nyomozók”. Robert Nicholas az ősi nyelvek és jeltjelek szakértője Hiraga Josef Kou-val egy tudós géniusszal kerül párba. Ketten együtt járnak utána a bejelentett csodáknak és fedik fel a mögöttük álló titkos összeesküvéseket.

A rendkívül szokatlan környezetben játszódó 12 részesre tervezett anime Rin Fujiki light novel sorozata alapján készül. A 13 kötetes light novel sorozatból már manga is készült, az első sorozat 2 kötetből állt, a második sorozat a Monthly Comic Gene lapjain jelenik meg 2016. augusztus óta.

Az Vatican Kiseki Chousakan anime a J.C.Staff stúdióban készül. Rendezője Yonetani Yoshitomo, a két főszereplő hangját Nobuhiko Okamoto (Hiraga Josef Kou) és Junichi Suwabe (Robert Nicholas) adják. Előbbi ismerős lehet a Haikyu!! – ból, mint Yū Nishinoya, utóbbi a Fate/stay night Archerjeként maradhatott meg a nézők emlékezetében.

Bemutató: 2017. júliusSzólj hozzá elsőként on "Nyáron érkezik: Vatican Kiseki Chousakan"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*