Ősszel érkezik: Neto-Jū no Susume + rengeteg kép

Neto-Jū no Susume

A Comico weblapján jelentették be, hogy Rin Kokuyo Neto-Jū no Susume mangájából is anime sorozat készül. Érkezett előzetes és rengeteg kép is. A bemutató: 2017. október 9.

A történet főszereplője Moriko Morioka, egy 30 éves egyedülálló nő. Morioka egy nap úgy dönt, hogy felmond munkahelyén és abbahagyja “3D életét” a “silány társadalomban” és inkább elkezd online játékozni. Kalandját egy újjászületett helyes kardforgató férfiként kezdi meg.

A manga a Comico appon keresztül debütált 2013. októberében, azóta megjelent belőle két kötet nyomtatásban is. Sajnos Rin Kokuyo egészsége miatt a manga 2015. júliusa óta szünetel – és ez sajnos úgy tűnik nem ér hamarosan véget, ugyanis nemrégi hírek szerint az író még mindig nincs elég jó egészségben ahhoz, hogy folytassa a munkát.

A Neto-Jū no Susume animéről eddig tudjuk, hogy 10 részes lesz, illetve érkezik majd egy plusz rész a Blu-ray kiadással december 8-án. A rendezést Kazuyoshi Yaginumára bízták, segítői Signal.MD és Saori Den lesznek. A showrunneri feladatokat Kazuyuki Fudeyasu látja el, a karakterekt Senbon Umishima tervezi, a zenét pedig Conisch szállítja – őt például a Yu-Gi-Oh! Zexalból ismerhetitek.

És akkor íme a megígért előzetes, key visual és a karakterek designjai:

Az ‘offline’ karakterek (a képek kattintásra nőnek):

És az ‘online’ karakterek (a képek kattintásra nőnek):

Neto-Jū no Susume key visual

via: annSzólj hozzá elsőként on "Ősszel érkezik: Neto-Jū no Susume + rengeteg kép"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*