Renai Boukun 7. rész – Kísértés

Renai Boukun 7. rész

Elérhetővé vált Crunchyroll előfizetőknek a Renai Boukun 7. része – ide kattintva már nyílik is.

Az epizódban Seiji Guri nélkül megy randizni, a lány pedig míg egyedül marad, kísértésbe esik. Megjelenik egy emlegetett szereplő, plusz maid café!

A Renai Boukun 7. rész címe: Fesztivál Van x Ez Meg Hogy Fordulhatott Elő?!

Röviden spoilerekkel az előzetes alatt folytatjuk.

A részben történt:

A Sátán visszatért! És a sátáni nő is (Shikimi). Mellettük Akane anyja is tiszteletét tette, és a változatosság kedvéért ő sincs odáig Seiji és Akane kapcsolatától.

Az előző hét kicsit melankolikus lezárását folytatva Guri még mindig a szerelmen gondolkozik. Amikor elhívja Seijit egy fesztiválra, a fiú visszautasítja: mint kiderül Akanéval van programja. Így Guri szomorkásan egyedül kel útra.

Közben találkozik egy heteroszexuális férfival, akivel eltölti a napot, és a fesztiválra is elkíséri. Bármilyen jól is érezte magát, Gurinak végül eszébe jut, hogy Seiji az ő szíve választottja, így elrohan a fickótól – egyenesen a fesztiválra utána érkező Seiji karjaiba.

Mi nézők pedig megtudjuk, hogy a rendkívül kedves embert csak Maoh manipulálta, ugyanis még nem tett le Guri lelkéről.

A rész második felében így aztán Coraly – aki szintén rajta kapta Maoht – kénytelen emlékeztetni Seijit arra, hogy mit kért tőle Kami. Míg Seiji a ‘küldetésén’ vívódik, bérgyilkosok támadnak rá.

Akane anyja ugyanis nem nézi jó szemmel, hogy a lánya szerelmes lett és nem a klán küldetésére összpontosít. Így tehát Suo elrabolja saját lányát, és gyilkosokat küld Seijire. A gyilkosoktól végül Akua menti meg, akit igencsak meglep Blue – Coraly gazdateste – emberarcú külseje.

Megjelenik Shikimi is, és az emberrablás híre eljut a maid caféban sütizgető Guri és Yuzu fülébe is. Akua, Shikimi és nagy nehezen Seiji is elhatározza, hogy Akanét meg kell menteniük. Tudtukon kívül ugyanerre az elhatározásra jut Yuzu és Guri is.

Verdikt

A rész remek volt, de ezúttal másképp, mint eddig. Nekem úgy tűnt nincs annyi poén, mint az előző részekben – persze azért akadt így pár jó -, többször is kifejezetten szomorkásabb pillanatokra tért rá a rész. Ezekről azonban elmondható, hogy rendesen voltak megoldva, nem erőltették túl a dolgot. Mind Guri cívódása, mind Akane visszaemlékezése a napra, amikor először látta meg Seijit és Blue-t az eddigi legjobban megoldott jelenetek közé tartoznak.

A résszel emellett gyorsan sikerült visszakanyarodni a ‘nagyobb cél’ témájába is. Sőt, még ez mellé az előző részben megpendített Hiyama-klán témáját is sikerült behozni Akane anyja személyében. Kezd egészen szérializált animére emlékeztetni.

Hirtelen tehát megint megjelent egy közvetlen cél a sorozatban, amit szépen folytatni lehet a következő résszel. Várjuk.

Renai Boukun minden héten a Crunchyrollon. Előfizetők a Japán megjelenés napján nézhetik a legfrissebb epizódot, ingyenes nézők 1 hét lemaradással pótolhatják. Aki eddig nem kezdett bele, annak így picit túl a féltávon még mindig ajánljuk.

Mi a 8. résszel folytatjuk.Szólj hozzá elsőként on "Renai Boukun 7. rész – Kísértés"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*