Renai Boukun 6. rész – Who you gonna call?

Renai Boukun 6. rész

Strandolás, visszatérő szereplők, kísértetjárás és Guri elszomorodik. Renai Boukun 6. rész már a Crunchyrollon.

Spoileres kibeszélő.

Az epizód szokás szerint két részre osztható, szóval nézzük őket külön-külön.

6. rész / A

Seiji strandolni viszi a háremet, Akane javaslatára a húgával együtt. Akua örömmel vesz részt rajta, amíg meg nem tudja, hogy nem a testvérével ketten mennek.

Akane egyre inkább felveszi a kaotikus jó szerepet, mert a részből úgy látszik, hogy tényleg próbál jól kijönni ‘jövendőbeli’ családtagjaival, és elmebetegsége ellenére úgy látszik tényleg Seiji élete álma.

A strandolás fan-serviceből sebességet vált, először amikor Guri véletlenül mellbe dobja Akanét egy labdával, majd megjelenik Shikimi és visszatér a pingvindémon Sotas is.

Shikimi szerencsére most nem a hentai-horror szerepet tölti be a részben, csupán egy kis balhét kavarna feltűnésével, de úgy néz ki Seiji egyelőre nem vevő erre. Már jópár félig-meddig főszál lóg a levegőben, most úgy néz ki ezek mellett még Akane és Yuzu családja lesz fontos a továbbiakban.

Közben Akane és Guri vad röplabdázást folytatnak – hogy milyen szabályok szerint, azt nem tudom, mert előkerül egy baseball ütő is – Akua pedig egyedül fürdőzik. Épp Akanét átkozza magában, amikor megjelenik a pingvindémon Sotas, de szerencséjére Akane közbe lép és egy heves csatában lenyomja a démont. Akane kemény.

Úgy látszik, a két lány közelebb kerül egymás megértéséhez.

6. rész / B

A rész második felében Guri kavarja meg kicsit az állóvizet, amikor éjszaka az iskolába viszi Seijit, Akanét és Yuzut. Mindezt azért teszi, hogy segítsen egy – alig gyanús – párnak összejönni. Természetesen, ahogy az illik hamarosan megjelennek a szellemek, démonok, és egyéb állatfajok, köztük egy emberarcú kutya, Chucky és Jigsaw a Fűrészből. (Akane mellesleg simán megöli Chucky-t.)

Rövidesen aztán Akane és Guri ketten felkerülnek az iskola tetejére, és kisebb lelkizésbe kezdenek. A rész végére aztán Akane eléri, hogy Guri úgy érezze, kitaszított és csak láb alatt van. Vajon amit érez, igaz szerelem? – gondolja valószínűleg Guri az epizód záró képében, amikor egyedül marad 🙁

Végezetül.

Hozta a 6. rész a szokásos színvonalat, vicces beszólások helyett még mindig inkább a képi poénokra – lásd a fenti képet – és az abszurd helyzetekre épít, ez valószínűleg így is marad. Mi továbbra is szívesen ajánljuk, főleg ha valaki vevő a fanservice-re. Jelenleg a Crunchyrollon angol felirattal ingyenesen nézhető az 5. részig, előfizetőknek pedig természetesen a 6-ig.

(Ha minden igaz magyar rajongói feliratok is léteznek egyelőre az ötödik részig.)

A részből kiderült: Guri angyalformába változás után képes magára cosplayt varázsolni.
A részben feltűnő cosplayek: iskolás fürdőruha és Szellemírtók.Szólj hozzá elsőként on "Renai Boukun 6. rész – Who you gonna call?"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*