Renai Boukun 5. rész – Kami

Renai Boukun 5. rész

Ez most hentai suspense-thriller vagy vígjáték? Csak mert a rész első fele az előbbi volt. Renai Boukun 5. rész már a Crunchyrollon.

Spoilerek jönnek.

Szóval a rész ismét két félre osztható. Az első Shikimre fókuszált és halvány nyoma sem volt benne az eddigi Renai Boukunnak. Az előző rész végén úgy gondoltam jó ötlet egy ‘főgonoszt’ behozni, de ennyire azért nem gondoltam. A csaj szadista, mazochista és perverz állat egyben.

Ezek összessége szerintem nem alkotott jó vígjáték alapanyagot, legalábbis ilyen töményen tálalva. A későbbiekben jó lenne kicsit jobban háttérben hagyni a ‘főgonoszt’. Vagy legalább valahogy úgy kihasználni az állatságát, hogy az ne egy polippornóra emlékeztessen.

Szóval a rész első felének elején Akane megpróbálja megmenteni Seijit az előző rész végén kialakult csávából. Amikor nem sikerül, Yuzu megpróbálja megmenteni Akanét, és amikor ő is elbukik, megjelenik Guri az eddigi leghülyébb cosplayben, hogy aztán ne mentse meg a napot. Legalább szerencsére nem írta be Shikimit a hárembe, és egy telefonhívás megmentett mindenkit – egyelőre.

Azazhogy Seijit nem, ő meghalt a kínzás végeztével.

A rész második fele ennek megfelelően a Mennyben játszódik, ami pont annyira idiótán néz ki, amennyire az elvárható a Renai Boukuntól. Mielőtt Seiji megértené mi folyik itt, megjelenik Coraly – akinek valódi formája szintén pont annyira idiótán néz ki, amennyire az a Renai Boukuntól elvárható – és Isten – Kami – színe elé viszi.

Isten pedig egy japán-stílusú szobában élő hippi, aki Seiji nagy csodálója és mellesleg Guri apja. Visszatér még a részben Tiara is, megjelenik az Ördög – Maoh-  és a hárem-lányok az igaz szerelem csókjával próbálják feltámasztani Seijit.

Persze ezek mellett az is kiderül, miért intézte úgy Isten, hogy Seiji meghaljon, és ezzel beindul egy újabb félig-meddig főszál a sztoriban. Guriból vajon Isten lesz, vagy elbukik és a pokol egyik démonává válik – esetleg megmarad a szabad szellem, aki mindig is volt? Úgy néz ki az egész Seijin múlik.

Ez a rész hasonlóan az előzőhöz nem túl sok nagy poént durrogtatott. Koraly valódi formája volt kb. az egyetlen nagy ökörség, a szokásos Akane-gegek mellett. Na jó, még ott volt Isten ‘belépője’. Ő mellette még az Ördög megjelenése is jó volt, bár egyelőre úgy néz ki nem nagyon lesz több szerepük a közeljövőben, szóval gondolom ennyivel be kell érni velük; és ez szomorú.

Remélem a következő résztől visszatérünk az eredeti kerékvágásba.

Ja és vajon mi újság Guri anyjával?

A rész tanulsága: Isten nem csalta meg a feleségét, csak szeret mindenkit.Szólj hozzá elsőként on "Renai Boukun 5. rész – Kami"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*