Kenka Banchō Otome: Girl Beats Boys 8. rész: Testvér

Kenka Banchō Otome: Girl Beats Boys 8. rész

Hát ezt nem gondoltam volna… fordulatos 8. résszel jelentkezett a Kenka Banchō Otome: Girl Beats Boys. Crunchyroll előfizetők a lenti linken láthatják, aztán spoileresen kibeszéljük.

Crunchyroll link – itt.

Hang: Japán
Nyelv: Angol

Spoilerek következnek.

Előre leszögezem, hogy bunyózás megint nem volt. Bedobtak viszont egy remek csavart, amire tényleg nem számítottam / nem számíthattam – és szerintem senki más sem, aki nem játszott a játékkal.

A rész elején Hinako visszatér az árvaházba, ahol felnőtt, hogy elintézze a szükséges papírmunkát, mivel Hikaruhoz költözött. Közben Rintarou a tetőről figyelve kérdezi meg Houou-t, hogy szerinte az öccse sétál-e alattuk.

Az árvaházi beszélgetésben aztán megtudjuk Hinako motivációját, a harcművészeteket illetően. Kiderül, hogy egy másik bent lakó miatt döntötte el, hogy harcművészetet akar tanulni. Ez a fiú, akit Hinako csak “onii-chan“-nak (~bátyuska) szólított nem csak erős volt, hanem meg is védte a gyengéket másoktól.

A narrációban viszont utalt rá Hinako, hogy innen kezdődtek a problémák. Hogy miért?

Mert onii-chan, mint a rész végén kiderül, nem más, mint Rintarou.

Hinako ugyan először nem ismeri fel – említi, hogy nem is emlékszik az arcára – de amikor Rintarou szembesíti vele, hogy pontosan tudja, hogy ő Hinako Nakayama, majd közli vele, hogy bármi történjék, ő megvédi, azonnal leesik a tantusz.

És ezzel, valamint a meglepett Totomaru és Komparu kettőssel véget is ér a rész.

Verdikt

Nem volt még olyan érzésem, hogy kevés volt a 8 perc, de most igazán folytathatták volna egyből. Rintarou másodikos vezér, szóval gondolom le kéne verni, viszont ott van az érzelmi kötődés közte és Hinako között kisgyerekkorukból, szóval…

Nem csalódtam volna akkor sem, ha nincs a rész végén ez a fordulat, de ha már benne volt, nyugodtan leírhatom, hogy ez király volt.

Ami az árvaházi beszélgetést illeti, Hinako és az árvaház vezetője közt, persze gyanús volt, hogy szóba kerül a fiú, aki ösztönözte Hinako harcművészetét, de azt gondoltam, hogy majd esetleg később hoznak be valakit a szerepre. Rintarou Kira eszembe sem jutott volna. Igazából azt hittem, hogy Hikarut ismeri régről, azért gyanakszik… de nem. Bravó.

A Kenka Bancho Otome – Girl Beats Boys a Japán vetítéssel egyidőben érkezik Crunchyrollra. A rész minden héten szerdán 17:00 körül kerül ki, utána magyar nyelvű összefoglalóval jelentkezünk.

Ha nincs Crunchyroll előfizetésétek, de belenéznétek az animébe, az első 7 részt ingyen nézhetitek – japán hang, angol felirat – szintén a Crunchyn. Katt ide.

Lassan megbékélek vele, hogy egy visual-novelből készült 8 perces anime az egyik legjobban várt sorozatom minden héten…Szólj hozzá elsőként on "Kenka Banchō Otome: Girl Beats Boys 8. rész: Testvér"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*