Kenka Banchō Otome: Girl Beats Boys 7. rész: Koncert

Kenka Banchō Otome: Girl Beats Boys 7. rész

Tömegverekedés a Kenka Banchō Otome: Girl Beats Boys 7. részben. Az epizód már elérhető Crunchyroll előfizetőknek – katt ide.

Spoileresen kibeszéljük.

A rész az igen beszédes “Koncerti bunyó” címet kapta. És ha ezt leírtam, mindent leírtam, ami benne történt.

Yuta fellépést tervez az iskolában, Hinako pedig meg akarja tudni, miért ilyen magányos, így a másik másodikos főnökhöz Rintaróhoz fordul. Először nem tudjuk meg, mit mond neki, de bármi is hangzik el, ezen felbátorodva Hinako önkéntesként megy Yuta koncertjét biztosítani.

Vele megy természetesen két hű barátja Totomaru és Komparu is.

Mielőtt Yuta belekezdene első számába – mindenki legkisebb meglepetésére – megjelenik egy csapat rosszarc, az önkéntes biztonsági trió pedig beleveti magát a bunyóba.

Az idol visszaemlékezésből aztán kiderül, hogy korábbi barátai elárulták, amikor a legjobban bízott bennük. Így lett tehát a magányos farkas, aki többé nem bízik senkiben. Bár most úgy néz ki, hogy Hinako és társai mégis belopják magukat a szívébe és még arról is letesz, hogy firtassa Hinako valódi nemét.

Verdikt

Nem történt semmi, max. annyi, hogy Yuta úgy néz ki nem áll többé Hinako útjába. De nem baj, ez továbbra sem az az anime, amiben hiányzik, hogy minden részben irtózatos fejlemények történjenek.

Komparu grapplingjét pedig nagyon jó nézni, kár, hogy csak pár képkockában láttuk 🙁 Szeretném tudni, ki animálja.

A 8. résszel folytatjuk.

A Kenka Bancho Otome – Girl Beats Boys a Japán vetítéssel egyidőben érkezik Crunchyrollra. A rész minden héten szerdán 17:00 körül kerül ki, utána magyar nyelvű összefoglalóval jelentkezünk.

Ha nincs Crunchyroll előfizetésétek, de belenéznétek az animébe, az első 6 részt ingyen nézhetitek – japán hang, angol felirat – szintén a Crunchyn. Katt ide.Szólj hozzá elsőként on "Kenka Banchō Otome: Girl Beats Boys 7. rész: Koncert"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*