Kenka Banchō Otome: Girl Beats Boys 6. rész: Visszatérések

Kenka Banchō Otome: Girl Beats Boys 6. rész

Új szereplők forgatják fel a világot a Kenka Bancho Otome: Girl Beats Boys. 6 részében.

A rész már megtekinthető Crunchyrollon.

Kicsit spoileresen folytatjuk.

Szóval a részben többek közt tiszteletét teszi a színen egy igazi idol, nem is akárki: az előző rész poszterein látott ezüst hajú fickó. Ja, és mellesleg ő az egyik másodikos főnök: Yuta Mirako.

Mivel az opening ezúttal flash-forwardokat tartalmaz – azaz meg nem történt képeket mutatnak benne – már alatta sejteni lehet, hogy mintha Yuta tudná, hogy Hinako lány.

Nem is kell várni sokáig a megerősítésre, Yuta rögtön a találkozásukkor közli is Hinakóval, hogy az esete. Mire Hinako emlékezteti, hogy ő is fiú, Yuta csak annyit tesz hozzá, hogy elég fura, hogy ő összekever egy fiút egy lánnyal.

Megismerjük még a részben Rintaro Kirát is. Ő a másik másodikos fejes, és ő az, aki figyelmezteti Yutát, hogy szálljon le az első évesekről. Egyébként láttuk már korábban is, ő volt aki a második rész végén elég szuggesztíven elkapta Hinako derekát és rákérdezett, hogy tényleg ő-e Hikaru Onigashima.

Úgy tűnik tudnak valamit ezek a másodikosok, de az is látszik, hogy ezek ketten nem különösebben kedvelik egymást, elképzelhető, hogy ez szerepet fog játszani abban, hogy végül nem fedik fel Hinakót és abban is, hogy végül el lesznek verve.

Yuta végülis nem ereszti a Hinako fiú vagy lány témát, így Hinako bunyóra hívja, hogy egyszer s mindenkorra bebizonyítsa neki, hogy fiú. Mielőtt azonban kitörne a verekedés, Yuta faképnél hagyja a lányt, az iskola előtt pedig megjelenik egy újabb visszatérő:

Houou Onigashima.

Utószó

A sorozatban érezhetően sebességet váltottak. A múlt heti lazulós hülyülés után gyorsan behoztak három szereplőt is, akiket eddig csak névről vagy visszaemlékezésből láttunk. Rögtön három olyat ráadásul, akik az eddigi fizikai fenyegetésen túl is problémát okozhatnak. A két másodikos ugye mintha sejtené, hogy nem Hikaru van az elsősök között, Houou pedig fogalmam sincs hogyan tévesztené össze az öccsét egy lánnyal.

Azt még továbbra sem tudjuk, hány részes lesz az évad, de remélem nem azért gyorsítottak fel, hogy 5 részen belül kerek perec lezárják az egészet. Kár lenne érte, kis adagokban továbbra is az egyik legjobb heti szórakozás a sorozat.

A Kenka Bancho Otome – Girl Beats Boys a Japán vetítéssel egy időben érkezik Crunchyrollra. A rész minden héten szerdán 17:00 körül kerül ki, utána magyar nyelvű összefoglalóval jelentkezünk.

Ingyenes Crunchy nézők jelenleg az 5. részig nézhetik a sorozatot, japán nyelven és angol felirattal.

A főcím egyre fülbemászóbb… május 31-én adják ki a teljes számot. (Love Desire – Love Sniper)Szólj hozzá elsőként on "Kenka Banchō Otome: Girl Beats Boys 6. rész: Visszatérések"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*