Kenka Banchō Otome: Girl Beats Boys 5. rész: Lazulás

Kenka Banchou Otome: Girl Beats Boys 5. rész

Dolgozat szakítja félbe a bunyózást a Kenka Banchō Otome: Girl Beats Boys 5. részében. Kibeszéljük.

Crunchyroll link a részhez: katt ide.

Váratlan fordulat a cselekményben: a diákoknak vizsgázniuk kell. És persze fogalmuk sem volt róla.

Ezért aztán Hinakónál gyűlnek össze – Hinako, Totomaru és Konparu – hogy készüljenek a dolgozatra. Azért mielőtt azt hinnénk, hogy az iskola harcosok klubjából hirtelen valami normális oktatási intézménnyé vált, kiderül, hogy a dolgozat egy pár évvel fiatalabbaknak szóló kérdéssor. Csak hogy ne bukjon meg mindenki.

Ezen felül még azt is megtudjuk, hogy Totomarunak olyan jó jegyei vannak, hogy az osztályfőnöke elsírta magát rajtuk örömében.

A részben sok cselekmény nem történik, egyszerűen csak egy lazulós 8 perc szórakoztatás zajlott a héten, tele vicces gegekkel.

Kezdődik az egész Hinako szépfiús posztereivel, amit véletlenül ráfog Hououra – az eddigi viccesebb ábrázolása a nagyfőnöknek. Majd megjelenik Hikaru a női álruhájában, és szerencsétlen testőre is teljesen belekeveredik, hogy ki fiú és ki lány.

Houou

A rész erősen épített a fiú – lány összekeverésre, és gyakorlatilag az egész egy nagy poén volt. Nem haladtunk előre semmit… de most számít az ennél a sorozatnál? (Szerintem nem.) Cserébe betehetnék ide vagy 10 vicces képet vagy jelenetet, ami mind pár perc alatt történt.

Aki még esetleg mindig tartogatja a sorozatot, bátran nézzen bele; minden rész végén leírom, hogy heti 8 perc agykikapcsolásra bőven jó, nincs ez másképp most sem. Hogy mi lesz a vége, nem tudom (mivel visual novelből készült tippem van), de nem is tűnik igazán fontosnak.

Szerintem ha a készítők a sorozatban ilyen lazulást akarnak mutatni a bunyók helyett, az tökre a helyén van. Úgyis tudjuk, hogy Hinako a végén összecsomagol mindenkit, akkor meg minek rohanni. Ami 20 percben nem feltétlenül működne, ebben a 6 – 8 – ban tökéletes.

Jó, mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy a narráció közben hol vannak a srácok.

A Kenka Bancho Otome – Girl Beats Boys a Japán vetítéssel egy időben érkezik Crunchyrollra. A rész minden héten szerdán 17:00 körül kerül ki, utána magyar nyelvű összefoglalóval jelentkezünk.

Ingyenes Crunchy nézők jelenleg a 4. részig nézhetik a sorozatot, japán nyelven és angol felirattal.

Hinako hangja Yamamura Hibiku a sorozat egyik fénypontja.

Plusz információ: folytatják a Kenka Banchō Otome játékotSzólj hozzá elsőként on "Kenka Banchō Otome: Girl Beats Boys 5. rész: Lazulás"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*