Dragon Ball Super 96. rész – Enumeráció

Dragon Ball Super 96. rész

Megérkezett a Dragon Ball Super 96. rész és megérkeztek a harcosok az Üresség Világába. Link a részhez és összefoglaló lent.

Dragon Ball Super 96. rész Daisuki stream itt.

Hang: Japán
Felirat: Angol

Spoilerek következnek.

Az epizód a torna előtt felvezetés volt – reméljük a következőben már indul a harc – ennek ellenére abszolút kellemesen csalódtam benne. Megnézése előtt volt egy olyan tippem, hogy semmi nem történik, de azért egy pici harc mellett egy pici humor és néhány találkozó is belefért.

Elkészült a pálya, melyet, miután a Főpap elárulta, hogy a lehető legerősebb anyagból készült, három isten Iwen, Arak és Liquir – 1, 5 és 8. Univerzumok istenei – máris felavatnak. Ennek eredményeképp a pályát úgy ahogy kell szét is rombolják a gyengébb helyeken, amit aztán javíthatnak is ki.

A három isten harca rövid volt, de pörgős – ahogy azt elvárhatjuk tőlük. Liquir rendkívül jól designt kapott, le a kalappal.

A 7. Univerzum harcosai is összegyűlnek és kört alkotva – Vegita szerint baráti kört – elindulnak a torna helyszínére. A tornán, mint korábban elmondták a harcosok nem repülhetnek – kivéve, akiknek szárnya van, és ezekből is érkezett pár – valamint a gravitációt mindenki úgy érzi, mintha saját bolygóján lenne.

Ahogy megérkeznek, a 7. Univerzum tagjai sorban találkoznak a többi csapattal, melyek közül kiemelkedik a 6. és 11. Univerzum csapata.

Természetesen Dermesztő és Frost találkozása szerelem első látásra és nem tudok ennél jobb kifejezést.

A két, nem csak fizikailag, de lelkileg is – na meg hangjukat tekintve is: mindkettejüket Ryusei Nakao szólaltja meg – igen hasonló gonosztevő máris tervezgetni kezdenek, hogy aztán tervük szerint majd gondolom a végén egymást szúrják hátba, miután kiejtették a többieket.

Cabba örömmel üdvözli Vegita Mestert, Goku pedig örömmel veszi észre a lány csillagharcosokat, akik kevésbé viszonozzák barátságos hozzáállását.

Goku elmegy a 11. Univerzumot is üdvözölni, akik szintén nem örülnek a barátságos hangnemnek… cserébe Goku végre megpillantja Jirent. És Jiren baromi gyors. Goku nem is látja a mozdulatot amivel mögé kerül. Ha valakinek eddig nem esett volna le, most már értheti: ebből a fickóból gond lesz.

Az ismerkedések után a pálya kijavítása is elkészül, megkapjuk a nagytotált az összes résztvevő csapatról és hamarosan indul a torna.

48 perc és minden univerzum sorsa eldől – remélem nem Freeza időbeosztása szerint 48 perc, mert akkor az unokám írja meg a lezárásról szóló összefoglalót.

Plusz pont részben: van egy yardrati harcos az ellenfelek közt; imádom a ruhájukat…

Jövőhéten folytatjuk.

Az aktuális Dragon Ball Super részek megnézhetőek minden héten japán hanggal és angol felirattal a Daisukin! A részek után magyar nyelvű összefoglalóval jelentkezünk.

Olvastam egy teóriát pár hónapja – sajnos emlékszem hol – és tetszik, tehát zárásképp megosztom itt: mi van, ha a torna végén Jirennel nem bírnak el, ezért Goku és Vegita egyesülnek, minek következtében végül Jiren és Vegetto / Gogeta (inkább utóbbi) maradnak állva az idő lejártával. Azonban a fúzió az utolsó pillanatban lejár és így 1 áll 2 harcossal szemben, győz tehát a 7. Univerzum. Jó ötlet, vagy hulladék?Szólj hozzá elsőként on "Dragon Ball Super 96. rész – Enumeráció"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*