Dragon Ball Super 92. rész – Hátam közepe

Dragon Ball Super 92. rész

A Dragon Ball Super 92. rész már megnézhető Daisukin a lenti linkre kattintva. Spoileresen kibeszéljük, hogy tanultunk meg szuper csillagharcossá változni a héten.

A 92. rész itt nézhető meg.

Hang: Japán
Felirat: Angol

Dragon Ball Super 92. rész: Veszélyes Fordulat! A Nem Egészen Tíz Fő!

Hatalmas durranással fejeződött be a heti rész, de nézzük mi történt előtte.

Buu elaludt, Goku pedig megérkezik, hogy felébressze. Mivel Satannal együtt meggyőződnek, hogy ez lehetetlen, Satan ajánlkozik helyette a 10. helyre, mire Goku emlékezteti az ellenfelekre.

Közben a Capsule Corpnál gyülekeznek a harcosok, megérkezik Krillin, C-18 és Marron. Vegita és végez az edzéssel és ismét elhagyja – értsd: szétrombolja – az Idő és Tér Szobát.

Gyülekeznek a harcosok a 11. Univerzumban is, valamint készül a 3. Univerzum és a 6-ban Cabba sem tétlenkedik.

A 11-ben már ismerjük Toppoékat, a 3. Univerzum pedig gépiesített harcosokkal készül – valószínűleg ezt fogom a legjobban utálni.

A 6. Univerzumban egy félreeső helyen pedig Cabba tanítja Cauliflát (a korábban már látott Csillagharcos lányt) hogyan alakuljon szuper csillagharcossá. A titok nyitja, mint kiderül, nem csak a düh, hanem a hát közepére összpontosított energia.

Na most ennek egy biológus lehet, hogy tudna valami félig-tudományos magyarázatot találni, hogyaztmondjahogy ott termelődik az xy endorfin z fajta, ami felelős a… – szóval értitek- de szerintem meg ne már…

Ha sikerült túllépni azon, hogy a lány gyakorlatilag mindenféle próbálkozás nélkül simán átalauk SSJ-be – oké, nem tudjuk mennyire volt erős – akkor viszont tök jó, hogy megjelent az első női szupercsillagharcos.

És itt még nem állunk le, mert ahogy sikerül neki, magához hívja barátnőjét Kale-t is, és ráveszi, hogy ő is próbálja meg. Azt hiszem tudom ki lesz a “női Broly”.

A Földön ezalatt újabb katasztrófa sújt le, amikor Krillinék megtudják, hogy Goku kamuzott a 10 millió zenis jutalomról. Mire Goku visszatér, Krillin és C-18 már mennének is, ám Beerus és Bulma meggyőzésével maradnak.

Beerus befenyíti Krillint – szerinte Trillin – hogy elpusztítja, Bulma pedig megígéri, hogy kifizeti a harcosokat, csak térjenek épségben haza.

Azonban még mindig csak 9 harcos van a 7. Univerzumból és míg Beerus korholja a csapatot, Gokunak eszébe jut a megoldás.

Legyen a 10. Dermesztő!

Verdikt

Szóval a rész végén felmerült Dermesztő neve, és ha maradtok a végenarráció utánig, akkor pár képkocán meg is jelenik Őnagysága.

A rész összességében rendben volt, az SSJ edzés végül is tetszett, de nem örülök, hogy – Vegita szavaival élve – Super Saiyan Bargain Sale van már megint. Reméljük Kale elvadult SSJ formája kárpótol minket ezért a kis malőrért.

A következő részt nagyon várjuk, ne felejtsétek el megnézni az előzetest.

Az aktuális Dragon Ball Super részek megnézhetőek minden héten japán hanggal és angol felirattal a Daisukin! A részek után magyar nyelvű összefoglalóval jelentkezünk.Szólj hozzá elsőként on "Dragon Ball Super 92. rész – Hátam közepe"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*