Dragon Ball Super 90. rész – Apja fia

Dragon Ball Super 90. rész

Csapatok harcolnak a Dragon Ball Super 90. részében, melyben elszabadulnak az indulatok és Gowasut kétségek gyötrik. A rész már ingyenesen elérhető Daisukin az alábbi linkre kattintva.

Az  epizód nem indul lassan, szinte az elején rögtön betoppan a rendkívül feszült kinézetű Gohan és párbajra hívja apját és Tenshinhant. Miután a kihívottak elfogadják a meghívást és kijelölik a szabályokat – hasonlóak, mint az Erő Tornája szabályai – kezdetét is veszi a harc.

Gyorsan kiderül, hogy Piccolo és Gohan gyakorolták a csapatként való harcot. Miután Gohan röviden összecsap Gokuval, Tenshinhan az erejét gyűjtő Piccolóra támadna, ám Gohan állja útját. Marad is a séma: mire Tenshinhan hozzáférne a mozgásra képtelen, koncentráló Piccolóhoz, Gohan folyamatosan félreüti. Közben Gokuval szemben is tartja magát.

Tenshin végig figyelmezteti Gohant, hogy túl komolyan veszi, ám úgy tűnik, hogy Goku fia ebben a részben egyáltalán nem szórakozni akar. Vérebként harcol saját apja és rövid pillanatokra Tenshinhan ellen is.

Miután a kétfős csata félbe szakad – Piccoloék elpusztítják a pályát, Gohan egy az egy elleni küzdelemre hívja Gokut.

Közben a részben feltűnik a 10. Univerzum is, melyben Gowasu kételkedik benne, hogy képes lesz 10 jó harcost választani – mert mi van, ha olyanokat talál újra, mint Zamasu? Szerencséjére az univerzum pusztítás istene Ramush már össze is gyűjtötte neki a harcosokat. 10 gyúrós fickó, akik egyszerre isznak fehérje shaket. Jó kis csapat.

Gohan és Goku megkezdik a harcukat, Goku SSJ2-ben, Gohan Ultimate formájában vágnak bele. Régen láttuk ilyen komolynak a két harcost, különösen Gohannak áll szokatlanul a morcos “Vegita-arc“.

Eleinte Goku áll nyerésre, még a Buu-tól pár résszel ezelőtt ellesett KI-csapássokal elvakítás technikát is beveti, ám hamarosan Gohan is rákap a harc ízére és lassan elkezdi felülmúlni apját.

Gohan eddigre gyakorlatilag kétségbeesve kérleli Gokut, hogy használja a teljes erejét. Goku miután nem bír lépést tartani fiával először Super Saiyan Blue formát ölt, majd azonnal bekapcsolja a 20x Kaiokent hozzá. Gohan így teljes erejével csaphat össze legalább egyszer apjával.

Miután beviszik egymásnak a találataikat, Goku marad talpon, elkapja a lezuhanó fiát, mielőtt az földet érne és elégedetten jegyzi meg, hogy most már együtt tudnak erősebbé válni.

A rész végén Goku kinevezi Gohant a csapatkapitánnyá. 4 óra és 30 perc maradt az Erő Tornájának kezdetéig.

Utószó

Végezetül hadd jegyezzem meg, hogy a rész során az animáció, és a zene is csúcs volt. Goku és Gohan teljes erejű összecsapása alatt a zenei betét a messze eddigi leghangulatosabb aláfestés volt, amit a Dragon Ball Super produkált. Ehhez még hozzájött a jelenet széles színskálája, a végeredmény pedig az átvezető-arc, legjobb epizódját hozta. Sőt, talán nem túlzás azt mondani, hogy a Dragon Ball Super legjobb öt epizódjába is befér.

Aki parkolópályán tartotta a csapatgyűjtős epizódokat, egyrészt rosszul tette, másrészt legalább ezt az egyet mindenképpen nézze meg, nem fog csalódni.

Az aktuális Dragon Ball Super részek megnézhetőek minden héten japán hanggal és angol felirattal a Daisukin! A részek után magyar nyelvű összefoglalóval jelentkezünk.Szólj hozzá elsőként on "Dragon Ball Super 90. rész – Apja fia"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*