Dragon Ball Super 105. rész

Dragon Ball Super 105. rész

Megjelent végre a Dragon Ball Super 105. rész. A héten Muten Roshi rajongói izgulhatnak az öreg mesterért. Link a részhez és rövid összefoglalónk lent.

Dragon Ball Super 105. rész Daisuki stream itt.

Hang: Japán
Felirat: Angol

Spoilerek következnek

A Dragon Ball Super eddigi epizódjaiban Roshi nem nyerte el tetszésemet. Nem az a baj, hogy az öreg egyszerű perverz humorforrássá vált, hanem leginkább az, hogy nem vicces. Ebben a részben végre előkerült egy kicsit az eredeti sorozatból megismert badass mester. És újra szólt a Hétlövetű… a Mafūba.

Kellemes meglepetés volt, hogy nem felejtették el az írók a Goku – Krillin – Roshi hármast, őszintén szép volt látni, ahogy Goku és Krillin is aggódnak mesterükért. Akaratlanul is eszébe jut tőle a nézőnek a hosszú út, amit a karakterek bejártak idáig. Na meg aztán jól be is paráztattak mindenkit a rész végével…

Roshi végül három ellenfelet csapott ki a ringből, ami elképesztő teljesítmény. Főleg, hogy úgy álltam hozzá korábban, hogy Roshi igazán elmenethe a francba az egész sztoriból. A mai rész megváltotta a karaktert, mondom ezt úgy, hogy számomra tényleg abszolút semmiféle pozitívuma nem volt eddig a Dragon Ball Super-féle Roshinak.

Goku SSB formájával azonban nem nagyon tudnak mit kezdeni. Míg Roshi harmadik ellenfelével az átalakult Ganossal harcol (mellesleg úgy néz ki, mint Howard a kacsa), Gokut elfogja egy harcos. Nem bír kiszabadulni, hogy segítsen mesterének, egészen addig, amíg Roshi össze nem esik. Ekkor eszébe jut Gokunak aktiválni az SSB-t és egy pillanat alatt kint van…

A másik kicsit bullshit lépés pedig a Mafūbához kapcsolódik. Ugyebár elvileg tárgyat nem ér használni, márpedig ehhez a technikához szükség van egy eszközre amibe elzárják az ellenfelet. Na most, az előzetesen megbeszélt szabályok szerint így tehát Roshi diszkvalifikálta magát… kivéve, hogy Zen-Oh szerint király a technika, így mehet tovább. Az mondjuk vicces volt, ahogy ezt Beerusékkal közölte.

Jövőhéten folytatjuk… a Kame Style legyen veletek addig is.

Az aktuális Dragon Ball Super részek megnézhetőek minden héten japán hanggal és angol felirattal a Daisukin! A részek után magyar nyelvű összefoglalóval jelentkezünk.Szólj hozzá elsőként on "Dragon Ball Super 105. rész"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*