Dragon Ball Super 104. rész

Dragon Ball Super 104. rész

Már megtekinthető a Dragon Ball Super 104. rész. A főszerepben ezúttal a torna eddigi legváratlanabb párosa. Link a részhez és rövid összefoglalónk lent.

Dragon Ball Super 104. rész Daisuki stream itt.

Hang: Japán
Felirat: Angol

Spoilerek következnek

Akciódús rész volt, rögtön az elejétől kezdve. Mivel szeretem az akciót és a 6. Univerzumot, így talán az eddigi legjobb torna epizódnak mondanám.

A Hit – Dyspo harc kellően technikás volt, az animáció rendben volt, bár úgy tűnt újrahasznosítottak pár dolgot a Vegeta – Hit bunyóból. Jó volt látni, ahogy két erőgép / speedster technikásan feszül egymásnak, és nem valami légbőlkapott ökörséggel intézték el a harcot. Tulajdonképpen hihető volt Dyspo magyarázata arra, hogyan képes lépést tartani Hittel, az egyetlen probléma, hogy korábban Dyspót lecsapta egy baromi nagy szörny, még a torna előtti részekben. Biztos be volt dugulva a füle.

Goku közbelépése szintén jó volt, bár nem értem, hogy a két sérült saiyan lányon kívül a többi U6 tag miért nem segített – valószínűleg valahol harcolnak, de azért mégiscsak. Két tagot az U6-ból még nem is láttunk mellesleg. Az SSG remekül néz ki még mindig, azért ezt hozzá kell tenni a dologhoz.

Jó volt még a mangából átcsempészett ‘csak a támadás idejére SSB formába alakulós’ technika is – azt hiszem ott Vegeta használta.

A rész végére aztán szerencsére Dyspo bent maradt, így továbbra is ott a fenyegetés a többi harcos feje fölött; bár szerintem Goku, Vegeta vagy Freeza simán elintézi a későbbiekben. Társa, Kunshi viszont nem volt ilyen szerencsés, Hit rendkívül badass módon ütötte ki, így maradt tehát 3 egyre idegesebb harcos a 11. Univerzumból – Toppo, Jiren és az előbb említett Dyspo.

Álomsorolásom: Toppo vs Gohan, Jiren vs Goku – a legvégén természetesen, és Dyspo vs Freeza.

Ha a torna elején tippelni kellett volna, nem hittem volna, hogy pont a 11. Univerzum harcosai potyognak majd ilyen sebességgel. Persze cserébe a maradék 3 harcosból kettő szinte biztosan TOP 5 lesz.

Champa pedig a dél-afrikai foci VB legszörnyűbb pillanatait itézte a hülye vuvuzelájával…

Az aktuális Dragon Ball  Super részek megnézhetőek minden héten japán hanggal és angol felirattal a Daisukin! A részek után magyar nyelvű összefoglalóval jelentkezünk.Szólj hozzá elsőként on "Dragon Ball Super 104. rész"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*