Dragon Ball Super 102. rész

Dragon Ball Super 102. rész

Megjelent végre a Dragon Ball Super 102. rész. A rosszarcok szerepét ezúttal a 2. Univerzum játssza. Link a részhez és rövid összefoglalónk lent.

Dragon Ball Super 102. rész Daisuki stream itt.

Hang: Japán
Felirat: Angol

Spoilerek következnek

Ha a rész harmada egy átalakulással megy el, rendszerint elunom az életemet is. Most viszont ez baromira jó volt.

A 2. Univerzum 3 lánya – Brianne, Sanka és Sue – egyszerre döntenek úgy, hogy átalakulnak és megmutatják igazi erejüket. Átalakulásuk nagyjából úgy írható le, hogy A Sailor Moon átalakulás. Csakhogy egy kis csavar a dologban, hogy a készítők azonnal agyonütnek egy 20 éve ismételt toposzt: a hosszadalmas átalakulásba C-17 hirtelen belő egy sugarat, megszakítva azt.

Baromira tetszett a reakciója, hogy nem érti, mi a probléma, meg az is, hogy még Toppo is lazán odament egy kicsit elbeszélgetni, hogy ezt mégsem illik. Aztán ha ez nem volt elég, máris agyonverik a következő toposzt is, amikor a lányok végre befejezhetik az átalakuást… hát nem lesznek kisruhás csinos lányok, na.

Marha jó volt a ‘szerelem’ képesség is, illetve az, hogy a 7. Univerzum harcosai – természetüknél fogva – tökre immunisak rá. A legviccesebb reakció persze Dermesztő volt a “de elviselhetetlen szag” megjegyezésével.

Aztán a lányok képessége sem hagy kivánni maga után, mivel nem csak viccesek, de egyébként hatásosak is voltak. Azaz lettek volna, ha nem az egyik legdruvább tiróba – Vegita, Goku, C-17 – kötnek bele. A harcok közül a rész leginkább a Kakunsal vs C-17-re fókuszált.

Hála Istennek nem Goku – most egy kicsit elég volt az ő harcaiból szerintem. C-17 pedig egyébként rohadtul badass, és ezt ebben a részben is bizonyította. Nem csak Kakunsaltól szabadult meg, hanem az őt először megmentő szárnyas Vidalt is kirúgta egyenesen a ‘kispadra’.

Remek karakter az android, de már áradoztam erről a róla szóló részekben; most sem tudok mást írni. A technikái ötletesek, és remekül néz ki a megvalósításuk. Emellett kellően ‘lesz*rom’ hozzáállásával ideális harcos a Dragon Ball világába.

A lányok tehát nem arattak nagy harci sikert, az egész részben csak egy 10. Univerzumból érkezett harcost sikerült kilökie Ribriannénak, azt is csak azért, mert Vegita undorában elugrott előle.

Jövőhéten a bedühödött Ribriannéval és társaival folytatjuk…

39 perc maradt a torna végéig.

Az aktuális Dragon Ball Super részek megnézhetőek minden héten japán hanggal és angol felirattal a Daisukin! A részek után magyar nyelvű összefoglalóval jelentkezünk.

Nem lehetne a U2 csapatában egy Bono nevű harcos?Szólj hozzá elsőként on "Dragon Ball Super 102. rész"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*