Zettai Zetsumei Shoujo Danganronpa Another Episode játék bemutató videó

Ma felkerült egy videó a Spike Chunsoft youtube csatornájára a Zettai Zetsumei Shoujo Danganronpa Another Episode (Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls) című játékuk Playstation 4-es verziójáról. A videóban megtekinthetjük a két főszereplő, Komaru Naegi és Tōko Fukawa különböző játékstílusát.

A játékot PC-re is kiadják a Steam platformon keresztül június 28-án és PS4-re 29-én Japánban. 3.800 jenbe fog kerülni.

A NIS America adja ki a játékot Playstation 4-re június 23-án Európában és 27-én Észak-Amerikában.

Elérhető lesz digitális és fizikai formában is és a NIS America online boltjában lesz Limitált kiadás is 54,99$-ért. A limitált kiadás tartalmaz egy 32 oldalas kemény borítós art book-ot, egy 15 számot tartalmazó zenei lemezt, egy Kurokuma nyakkendőt és szemfedőt, egy Warriors of Hope kitűzőt és nyakkendőtű és egy gyűjtői dobozt.

Playstation Vitára is megjelent ez a játék még 2015-ben. Az előzmény spinoff játék főszereplője Komaru Naegi, aki az első játék főszereplőinek Makoto és Tōko Fukawának a húga.

A NIS America kiadta az első és második Danganronpa játékot Playstation Vitára Észak-Amerikában és Európában is még 2014-ben Danganronpa: Trigger Happy Havoc és Danganronpa 2: Goodbye Despair címmel. Mindkét játékot PS4-re is megjelentették a Danganronpa 1•2 Reload kombó kiadásban március 14-én.

Még idén megjelenik PS Vitára és PS4-re is a New Danganronpa V3: Minna no Koroshiai Shin Gakki (Danganronpa V3: Killing Harmony) című játék.

via: animenewsnetwork