A játékkészítő Rejet legújabb projektje egy élőhalott musical CD sorozat

Az otome játék készítő Rejet adott már ki játékokat szadista vámpírokkal (Diabolik Lovers), rikító éneklő démonokkal (Dance with Devils) és gépesített bandatagokkal (Scar-red Rider XechS) is. A cég legújabb projektje egy dráma és musical CD kombó ami újabb szeretőkről szól a sötét oldalról: az élőholtakról. Rejet bejelentette a következő kalandjukat az élőhalott szerelmi műfajba április 28-án az Otome ni Focus! Tokimeki Mankai ☆ Rejet Mate Tokuban! program keretében az Animate csatornán.

Corpse Heart: Undead Musical

A projekt címe Corpse Heart: Undead Musical egy lidérc, egy múmia, egy zombi, egy ghoul, egy szellem és egy nekromanta főszereplésével. A főszereplő az Egyesült Királyságban, a “Midnight Black Magic School” nevű iskolában találkozik velük, ahol a hullák hercegei gyűlnek. Egy céljuk van csak, hogy megtalálják az ismeretlen hercegnőt, “Jewel Heart”-ot. A lány akinek remeg a szíve (“jewel”) elméletileg vissza tudja őket hozni az életbe. Az évente megtartott “Húsvéti fesztivál” elkezdődik, mellyel együtt a hercegnő utáni kutatás is. A halottak hercegei elkezdik a harcot érted.

A musical lemezek az elkövetkező 6 hónapban fognak megjelenni egy sorozat formájában amiken “szituációs” számok is lesznek. Fuji Michiya karakter tervező (Tōken Ranbu Shokudaikiri Mitsutadája) dizájnolta a CD borítokon feltűnő karaktereket.

Az első lemezen a lidérc herceg Lizi szerepel, amit július 26-án adnak ki. Lizi egy arrogáns lidérc, aki hajlamos az extrém hangulatingadozásokra. Mielőtt lidérc lett, varázsló volt, de a fekete mágia iránti érdeklődése oda juttatta ahol most van. A lemezén 2 dal és egy szituációs szám van és a hangját Kimura Ryohei (Diabolik Lovers More) adja.

A projekt többi karaktere: Valery a múmia (hangja Masuda Toshiki), Kū a zombi (hangja Toyonaga Toshiyuki), Kirumi a ghoul (hangja Shimono Hiro), Ness a szellem (hangja Ishikawa Kaito) és Aaron a nekromanta (hangja Ono Yuuki).

via: animenewsnetworkSzólj hozzá elsőként on "A játékkészítő Rejet legújabb projektje egy élőhalott musical CD sorozat"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*