ZAQ és nano.RIPE adják elő a Shokugeki no Soma 3. évadának főcímdalait

Food Wars! Shokugeki no Soma

A Weekly Shonen Jump magazin idei 38. számából derült ki, hogy a Food Wars! Shokugeki no Soma anime 3. évadának főcímdalait kik adják majd elő. Énekes és dalszerző ZAQ (Trinity Seven, Flip Flappers) adja elő a főcímdalt és a nano.RIPE rock duó (Food Wars! The Second Plate) adja elő a vége főcímdalt.

Az új évad címe Shokugeki no Sōma: San no Sara (Food Wars! The Third Plate) lesz. Ősszel indul majd a sorozat és a Council of Ten elleni harcot fogja követni.

A következő színészek fognak visszatérni a harmadik évadra:

  • Matsuoka Yoshitsugu mint Yukihira Sōma
  • Kanemoto Hisako mint Nakiri Erina (az OVA-ból és az event animéből tér vissza, mivel az eredeti szinkronszínésznő Taneda Risa továbbra is szüneten van az egészsége miatt)
  • Ishida Akira mint Tsukasa Eishi
  • Itou Shizuka mint Kobayashi Rindō
  • Kugimiya Rie mint Akanegakubo Momo
  • Hanazawa Kana mint Kinokuni Nene
  • Kaji Yuuki mint Kuga Terunori

Tsukuda Yūto és Saeki Shun mangájából két anime sorozat is készült már. Az első 24 részes volt, amit 2015 májusától szeptemberig vetítettek. A Crunchyroll a japán adással egyszerre streamelte, és a Sentai Filmworks licenszelte Észak-Amerikában a sorozatot. A Sentai Filmworks a második évadot, a Food Wars! The Second Plate-et is megvette. A 13 részes évadot 2016 júliusától szeptemberig vetítették amit a Crunchyroll ezzel egyidőben streamelt.

A manga május 2-án megjelent 24. kötete mellé csomagolták a Jump Special Anime Festa event animét. A 25. kötet július 4-én jelent meg, és a Shokugeki no Soma: Tōtsuki Jūkketsu original anime DVD is járt mellé. Az OAD-ban az animében először láthattuk a Council of Ten néhány tagját.

via: annSzólj hozzá elsőként on "ZAQ és nano.RIPE adják elő a Shokugeki no Soma 3. évadának főcímdalait"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*