A Yen Press megvette a jogokat a Re:Zero EX spinoff novel kiadására

Re:Zero Volume 8

A Yen Press megerősítette az Animenewsnetwork-nek, hogy ki fogják adni a Re:Zero Ex (Re: Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu Ex) spinoff light noveleket. Az első kötetet november 14-re tervezik.

Az első Nagatsuki Tappei Re:Zero light novelje alapján készült Re: Zero Ex spinoff történet Crusch Karstenre, Lugnica királyjelöltjére, az ő lovagjára Ferrisre és egy fiúra koncentrál akinek nagy befolyása volt mindkettőjük életére. Az a fiú Fourier, Lugnica 4. hercege. A második Re:Zero Ex könyv főhőse Wilhelm.

Nagatsuki a történetet 2012-ben indította a Shōsetsuka ni Narō weboldalon, ahova novel írok tölthetik fel ingyen a műveiket amit mások ingyen el is olvashatnak. Több sorozatot is felkaroltak már innen nagyobb kiadók a Re:Zero mellett, mint például a Log Horizont és a The Irregular at Magic High School-t.

A 12. kötetet a sorozatból március 25-én adta ki a Kadokawa kiadó. A Re:Zero Ex első kötete 2015 júniusában jelent meg Japánban, a második pedig 2016 januárjában. A Yen Press az eredeti novel sorozatot is és a manga adaptációkat is kiadja angol nyelven.

via: animenewsnetworkSzólj hozzá elsőként on "A Yen Press megvette a jogokat a Re:Zero EX spinoff novel kiadására"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*