A Yen Press megvette a Hinowa ga CRUSH! manga jogait

Hinowa ga Yuku!

Az észak-amerikai Yen Press manga kiadó ma bejelentette hogy Takahiro új mangáját, a Hinowa ga Yuku!-t (Hinowa Győzedelmeskedik!), az első fejezettől kezdve a japán megjelenéssel egyszerre adják ki. A Yen Press Hinowa ga CRUSH! címmel fogja kiadni a sorozatot és már hétfőtől olvasható az első fejezet.

A kiadó így írja le a történetet: “A háború dúlta Wakokuban Hinowa a zavaros idejének hőse szeretne lenni! A polgárháború krónikájának függönye felemelkedik…”

A manga strelka illusztrációjával szombaton a Monthly Big Gangan magazin júliusi számában jelenik meg.

Takahiro és Tashiro Tetsuya decemberben fejezte be az Akame ga KILL! mangát. 2010-ben indult a Monthly Gangan Joker magazin oldalain. A Square Enix februárban adta ki a manga 15. és egyben utolsó kötetét.

A sorozatból, az Akame ga KILL! ZERO spinoff-ot is beleértve, 3 300 000 darabot adtak el tavaly augusztusig bezárólag. Angolul a Yen Press adja ki mindkét mangát.

Az Akame ga KILL!-ből anime sorozat is készült amit 2014 júliusában kezdtek el adni Japánban. Ezzel párhuzamosan a Crunchyroll streamelte a sorozatot és a Sentai Filmworks adta ki DVD-n és Blu-ray lemezen.

via: annSzólj hozzá elsőként on "A Yen Press megvette a Hinowa ga CRUSH! manga jogait"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*