WSJ: Okostelefonos Zeldát készít a Nintendo

The Legend of Zelda

A Wall Street Journal értesülései szerint a Nintendo The Legend of Zelda játékot készít okos telefonokra. A játék valószínűleg a már bejelentett Animal Crossing mobilos kiadás után érkezhet, még akár ebben az évben.

Tatsumi Kimishima a Nintendo vezérigazgatója is arról beszélt korábban, hogy a 2018. márciusában véget érő üzleti évben kettő, de lehet, hogy 3 új okostelefonos játékot is szeretnének kiadni.

A Nintendo eddigi játékai eddig viszonylag sikeresek voltak az Android és iOS platformokon, így nem csoda, hogy tovább gondolkozik a platformban a korábban teljesen elzárkózó vállalat.

Bár a Super Mario Run nem feltétlenül, a Fire Emblem Heroes már hozta a Nintendo felé támasztott pénzügyi reményeit. Hozzátartozik persze az is, hogy míg a Super Mario Run pénzügyi modellje úgyszólván a konzolos trendeket követi – egyszer kell fizetni és tiéd az egész – a Fire Emblem Heroes már mobilos szellemben készült, azaz számtalan lehetőséget biztosít a játékosoknak pénzük elköltésére.

Azt egyelőre nem tudni, hogy melyikre hajaz majd inkább a Zelda játék, de az biztos, hogy minden Nintendo rajongó izgalomba jöhet a hír hallatán.

via: theverge / WSJSzólj hozzá elsőként on "WSJ: Okostelefonos Zeldát készít a Nintendo"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*