Véget ért a Sekai Ninja Taikai Kiroku manga

World Ninja RecordA B’s-Log Comic magazin 52. számában jelent meg pénteken Shibamura Yūri és Matsumoto Temari Sekai Ninja Taikai Kiroku (World Ninja Record) mangájának utolsó fejezete.

Bizonytalan okból, ami valahogy kapcsolódik a “World Ninja Record-hoz”, a középiskolás Yaezaka Tatsuko ninják célpontjává válik. Ezek a ninják mind a saját országaik “Iga”-jaként jelennek meg. A gyerekkori barátjának köszönhetően, aki Japán Igája, Tatsuko mestere a ninják legyőzésének, azonban lehet hogy az amerikai Iga eszén nem fog tudni túljárni.

Shibamura és Matsumoto 2015-en indította útjára a sorozatot. A Kadokawa kiadó az első kötetet 2016 februárjában jelentette meg.

Matsumoto korábban Takabayashi Tomo Maru-Ma noveljeihez és a manga adaptációjához a Kyo Kara Maoh!-hoz készített illusztrációkat. A manga 2005 és 2016 között jelent meg. A Tokyopop 7 kötetet jelentetett meg belőle mielőtt bezárta az amerikai divízióját. 2004-ben egy 78 részes sorozat is készült belőle. A Geneon Entertainment Inc. szerezte meg az anime jogait, és ki is adta azt amíg be nem fejezett minden tevékenységet Észak-Amerikában. A Funimation mentette meg a jogokat és újra ki is adta az animét Észak-Amerikában, azonban a sorozat licensze lejárt 2011-ben.

Shibamura írja a Kodansha good! Afternoon magazinjában megjelenő Marginal Operation történetét amit Kimura Daisuke illusztrál.

via: animenewsnetwork

történet: Baka-Updates MangaSzólj hozzá elsőként on "Véget ért a Sekai Ninja Taikai Kiroku manga"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*