Véget ér a Tantei no Tantei manga

Tantei no Tantei

A Young Magazine 24. számában ma megjelent a hír, hogy Kiyohara Hiro a magazin következő számában lezárja a Tantei no Tantei történetét.

A manga középpontjában Minemori Kotoha és Sasaki Rena áll. Az előbbi hölgynek munkát ajánlottak a Suma Research Company “Anti-Detektív részlegén”, ott ahol Rena az egyetlen nyomozó. A részleg feladata, hogy megtalálja és eltávolítsa a korrupt nyomozókat a pozíciójukból. Míg a két nő piszkos zsaruk keresésével töltik a napjaikat, addig egy új bűnöző szövögeti a terveit.

A manga 2016 májusában indult a Young Magazine-ban. Április 6-án jelentette meg a Kodansha az első kötetet belőle.

A manga alapjául Matsuoka Keisuke ugyanezen című krimi sorozata szolgált. Kiyohara illusztrálta a novel sorozatot is. Matsuoka 2014-ben indította útjára az eredeti sorozatot és 4 kötetét írta meg a fő történetnek. A novelekből készült egy Tantei no Kantei című spinoff sorozat is aminek a második kötete lezárta az eredeti sorozat történetét. A könyvekből egy 11 részes live-action sorozat is készült 2015-ben.

Kiyohara korábban is készített már manga adaptációt könyvekből. Ayatsuji Yukito Another című horror történetét dolgozta fel ami a Young Ace magazin lapjain jelent meg 2010 és 2012 között. A Kadokawa kiadó 4 kötet jelentetett meg a mangából. Kiyohara rajzolta a 2 fejezetes Another0 mangát is ami 2012-ben jelent meg ugyanebben a magazinban. A Yen Press kiadta mind az eredeti könyvet mind a manga adaptációt angol nyelven. Az eredeti könyvet Ayatsuji 2009-ben adta ki Japánban. A novelből 2012-ben a P.A. Works csapata animét készített aminek a karaktereit Ito Noizi tervezte. Ayatsuji írt hozzá két folytatást is, az Another: Episode S-t 2013-ban és az Another 2001-et 2014-ben.

via: animenewsnetworkSzólj hozzá elsőként on "Véget ér a Tantei no Tantei manga"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*