Véget ér a The Seven Princes of the Thousand Year Labyrinth manga folytatása

The Seven Princes of the Thousand Year Labyrinth

Az Ichijinsha kiadó Monthly Comic Zero-Sum magazinjának júniusi számban jelenik meg ma a Sennen Meikyū no Nana Ōji -Eikyū Kairō no Kishi- manga utolsó fejezete. A manga az Aikawa Yu által írt és Atori Haruno által rajzolt The Seven Princes of the Thousand Year Labyrinth folytatása.

Aikawa és Atori 2014 augusztusában indították útjára az eredeti sorozatot a magazin oldalain, és 2016 júniusáig futott ott. Ichijinsha 4 kötetet adott ki a sorozatból. Az Eikyū Kairō no Kishi tavaly novemberben indult.

Az amerikai jogokat a Seven Seas Entertainment vette meg, és így foglalják össze a történetet:

Egy fiatalember, Juno Ewan, egy ismeretlen helyre bezárva tér magához, kőfalakkal és látszólag végtelen folyosókkal körülvéve. Ewan megtudja, hogy ő az egyike annak a 8 fiatalembernek akiket erre a furcsa helyre küldtek, az Ezer Éves Labirintusba. Mindegyikük jelölt a következő uralkodó szerepére, de csak egy közülük akinek lesz ereje hogy kiválassza ki is legyen a következő uralkodó. Miközben mindenki az életben maradásért küzd, Ewannek el kell tudnia navigálni a folyamatosan változó labirintus falai között és a rengeteg csapda között, hogy el tudjon innen valaha is menekülni és megismerhesse a labirintus sötét titkait.

A Tokyopop kiadta Aikawa Butterfly című mangájának egy részét mielőtt bezárta volna 2011-ben az Észak-Amerikai manga kiadó divízióját. A ComicsOne és később a DrMaster megjelentette Aikawa Dark Edge mangájának egy részét. Aikawa a manga rajzoló Yatsusaka Akiwoval együtt tavaly júniusban kezdte el feltölteni az Ichijinsha Zero-Sum Online weboldalára a Jingai-san no Yome négypaneles mangát.

via: animenewsnetworkSzólj hozzá elsőként on "Véget ér a The Seven Princes of the Thousand Year Labyrinth manga folytatása"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*