Júniusban véget ér a Sengoku Basara Dokugan spinoff manga

Sengoku Basara Dokugan

A Young Champion magazin idei 12. számában megjelent a hír, hogy Nekoi Yasuyuki Sengoku Basara Dokugan mangája a magazin következő, június 13-án megjelenő számában véget ér.

A történet a Basara naptár 0011. évében játszódik, ahol Yoshiaki Mogami irányítja az országot egyeduralomban. Mindezek hátterében megjelenik egy félszemű ember egy motoron.

Nekoi 2016 áprilisában indította a mangát a Young Champion magazinban. Az Akita Shoten kiadó március 17-én jelentette meg a manga 2. kötetét.

Yoshihara Motoki Sengoku Basara 4 című mangája 2015 októberében ért véget. Yoshiharának egy másik mangája is befejeződött 2015-ben, a Sengoku Basara 4 – Botenmaru-hen, ami a Sengoku Basara 4-en alapult. Egy új manga indult a Dengeki Maoh magazin oldalain március 27-én Sengoku Basara Retsuden címmel. Yoshihara, Ōga Asagi és Tsutsumi Yoshisada is egy-egy történeti ívet fog írni a mangában.

2014 januárjában a CAPCOM kiadta a Sengoku Basara 4-et Playstation 3-ra Japánban, majd egy feljavított verziót a Playstation 4-re Sengoku Basara 4 – Sumeragi címmel a sorozat 10. évfordulójának alkalmából. A franchise legújabb darabja tavaly szeptemberben jelent meg, a Sengoku Basara: Sanada Yukimura-Den, ami egy előzmény történet Yukimura Sanadáról.

A CAPCOM franchise-ból 3 anime sorozat, 1 anime film, egy live-action sorozat 2 összegző filmmel együtt és több színpadi darab is készült.

via: animenewsnetworkSzólj hozzá elsőként on "Júniusban véget ér a Sengoku Basara Dokugan spinoff manga"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*