Véget ér az Inuyashiki

Inuyashiki

A Hiroya Oku által készített Inuyashiki manga sorozat kilencedik kötetében jelentette be a szerző, hogy a tizedik kötettel befejezettnek tekinti a történetet.

A manga 2014 januárjában indult az Evening magazinban. A szerző eleve tíz kötetre tervezte az Inuyashikit, így vélhetően nem fog csalódni senki a lezárásban.

A kissé sötét, sci-fi manga főszereplője egy Ichiro Inuyashiki nevű nem túl szerencsés fickó. Bár csak 58 éves, mégis jóval idősebbnek néz ki és gyakran nézik szánalmas vénembernek. Még a családja sem törődik vele, de még csak nem is tiszteli, annak ellenére, amit értünk tesz. Ha ez nem lenne elég, az orvosa közli vele, hogy rákos, így úgy néz ki nem sok ideje maradt ezen a világon. Egy nap azonban világító fénysugár csapódik be a földbe, pont ott, ahol Ichiro álldogál. Amikor felkel, megkönnyebbülten veszi észre, hogy semmi baja, ám hamarosan azt veszi észre, hogy valami… megváltozott benne.

Azért nem fog nyomtalanul eltűnni az Inuyashiki, már csak azért sem, mert októberben indul a mangából készülő anime sorozat, valamint jövőre egy live-action feldolgozás is érkezik.

forrás: animenewsnetworkSzólj hozzá elsőként on "Véget ér az Inuyashiki"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*