Új videók kerültek fel a Yo-kai Watch Shadowside: Oni-ō no Fukkatsu filmről

Yo-kai Watch

A Yo-kai Watch Shadowside: Oni-ō no Fukkatsu (Yo-kai Watch Shadowside: The Return of the Oni King) film hivatalos weboldalára felkerült egy ízelítő és egy kedvcsináló videó is pénteken.

A film történetében szerepel egy fiú, aki egy titokzatos óra segítségével tudta irányítani a yo-kai-okat. Azonban amikor felnőtt már nem látta őket többet. Amikor a fiú kötelessége befejeződött, az óra eltűnt a tér-időben. 30 évvel később a nyugodt hétköznapok véget érnek azon a napon amelyiken egy üstökös közelít a bolygóhoz. A szörnyű Onimaro, a yo-kai vírus megfertőzi az embereket rosszindulatú szándékkal és megállíthatatlanul elterjed. Az mentheti meg az emberiséget akit a yo-kai óra kiválaszt. Az emberek és a yo-kai-ok közötti kapcsolat helyreállítható ha egy újabb yo-kai óra előkerül.

A történet kulcsszereplője 3 ember lesz, akik mind birtokolhatnak egy-egy yo-kai órát. Natsume egy 13 éves kislány aki majdnem belefulladt egy folyóba amikor kicsi volt. A lány aki szeret másokról gondoskodni, emlékszik hogy valami megmentette a fulladástól. Tōma egy 13 éves kisfiú, akinek a szülei nagyon elfoglaltak és emiatt mindig egyedül van. Akinori a legidősebb fiú egy olyan családban, akik yo-kai-okat használnak generációk óta jövendőmondásra.

Yo-kai Watch Shadowside: Oni-ō no Fukkatsu

A LEVEL-5 elnöke és igazgatója és a Yo-kai Watch kitalálója, Hino Akihiro, felügyeli a film munkálatait amellett hogy az alapötletet és a szövegkönyvet is ő készítette. A filmet “teljesen új horror komédiának” hívta, amit a gyerekek és a felnőttek is ugyanúgy élvezhetnek. A korábbi filmekhez képest több félelmetes és vicces jelenet lesz az intenzív harcok mellett.

Az újdonság a filmben az lesz hogy a yo-kai-ok “sötét oldal” és “világos oldal” formákra is át tudnak alakulni. Ezekben a formákban a yo-kai-ok különböző személyiségeket, képességeket és kinézetet fognak felvenni. Jibanyan, Komasan, Whisper, Nurarihyon, Lord Enma és Slimamander mind visszatérnek a filmre.

Yo-kai Watch Shadowside: Oni-ō no Fukkatsu

Az Eiga Yo-kai Watch: Sora Tobu Kujira to Double no Sekai no Daibōken da Nyan! (Yōkai Watch The Movie: The Flying Whale and the Grand Adventure of the Double Worlds, Meow!), a harmadik film a franchise-ban, tavaly decemberben nyitott a japán mozikban. A film a japán jegyeladásokat megdöntötte, 545 211 jegy 608 033 100 jen (megközelítőleg 1 641 689 370 forint) értékben kelt el a nyitóhétvégéjén.

via: annSzólj hozzá elsőként on "Új videók kerültek fel a Yo-kai Watch Shadowside: Oni-ō no Fukkatsu filmről"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*