Új Sword Art Online játék jön – PC-re és Xbox-ra is

Sword Art Online Fatal Bullet

A múltkori rövid Projekt #1514 nevű teaser trailer után, a Bandai Namco és a Dimps most bejelentette, hogy 2018 elején érkezik a Sword Art Online: Fatal Bullet.

A játék PlayStation 4, Xbox One konzolokon és PC-n lesz elérhető, és nagyjából egyidőben jelenik meg szerte a világon.

A Sword Art Online: Fatal Bullet műfaját tekintve harmadikszemélyű lövöldözős RPG (TPS RPG ha úgy tetszik), melynek alapja a Gun Gale Online lesz.

A Bandai Namco így mutatja be a játékot:

Legyél te is hős a Gun Gale Online-ban, mely a legújabb Sword Art Online játék, a Sword Art Online: Fatal Bullet PlayStation 4, Xbox One és Steam játék része. Lépj be a Gun Gale Online sokszínű tájaira és tapasztald meg a változatos környezetet. Éld át a vadiúj történetet, melyet a sorozat készítője Reki Kawahara alkotott és amely a játékosok döntései alapján alakul és változik. Légy te a főhős és használj minél újabb fegyvereket ellenfeleid legyőzéséhez, vagy készíts saját skilleket és képességeket. Lépj kapcsolatba a Sword Art Online karaktereivel miközben a személyreszabott és fantasztikus grafikájú világot járod. Mivel akció RPG-ről beszélünk, a lőfegyverharcok nagyobb hangsúlyt kapnak, mint a korábbi játékokban; ennek köszönhetően a dizájnok egyediek és realisztikusak, miközben mégis egy kicsit olyanok, mintha egy sci-fi filmből léptek volna ki. A játék fantasztikus grafikáját az Unreal Engine 4-nek köszönheti, melynek hála a textúrák és anyagok valósághűbbek, mint valaha, és még inkább lehetővé teszik, hogy a játékos elmerüljön ebben a dinamikus világban. Vesd bele magad a  Sword Art Online: Fatal Bullet játékba.

Jellemzők

  • Üdvözlet a Fegyverek Világában: A Sword Art Onlinee II-ből megismert Gun Gale Online minden eddiginél szebb és változatosabb helyszíneken várja, hogy felfedezd az új történetet, melyet Reki Kawahara segített megalkotni.
  • Unreal Külső: Merülj el a Dimps által készített életszagú világban, melyben várnak a hatalmas tájak, köszönhetően az Unreal Engine 4-nek
  • Barát vagy Ellenség: Küzdj meg a legkeményebb bossokkal akár barátiaddal közösen, vagy küzdjetek 4 – 4 elleni csapatokban egymás ellen.
  • Realisztikus és Hősies Fegyverek: sok egyedi és csodálatos fegyver közül választhatsz, és alkothatod meg velük egyedi képességeidet
  • Először Xbox One konzolon és PC-n: A népszerű sorozat életében először a Sword Art Online Xbox One konzolra és PC-re is megjelenik

Végezetül pedig íme 8 percnyi gameplay a játékból:

via: GematsuSzólj hozzá elsőként on "Új Sword Art Online játék jön – PC-re és Xbox-ra is"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*