Új RPG-t készít az El Shaddai fejlesztő csapata Playstation 4-re és Vita-ra

The Lost Child

Kedden bejelentette a Kadokawa Games, hogy idén nyáron meg fogják jelentetni a mitikus alapokon nyugvó RPG játékukat, a The Lost Child-ot Playstation 4-re és Playstation Vita-ra Japánban. Egy ízelítő weboldalt is indítottak, amin megtekinthető egy rövid teaser videó a játékról. A videó bemutatja a történetet és Lucifel karakterét láthatjuk benne.

Az El Shaddai: Ascension of the Metatron rendezője és karakter tervezője Takeyasu Sawaki vezeti a projektet. A készülő játék története kapcsolódik az El Shaddai: Ascension of the Metatron történetéhez, és Lucifel is szerepelt a korábbi játékban.

A történet akkor kezdődik, amikor Hayato Ibuki magazin író a tokiói Shinjuku állomáson öngyilkosságot elkövető ember történetében nyomoz. Egy titokzatos ember a sínekre löki, ahonnan egy titokzatos és gyönyörű Barcia nevű nő menti meg. Barcia ad Hayatónak egy ügyet ami olyan mint Pandora szelencéje, amit sosem szabadott volna kinyitni. Az ügyben feltűnik a démoni fegyver Gangour, amit Hayato arra használ, hogy bukott angyalokat és démonokat kapjon el és irányítson vele. Egy nő aki angyalnak nevezi magát csatlakozik Hayatóhoz, és közösen különböző rejtélyeket fednek fel.

Hayatónak gonosz lények különböző formáival kell szembe néznie, amiket “Astral Bodies”-nak neveznek. A játék kalandozós részében Hayatónak különböző helyszínekről információkat kell gyűjtenie mielőtt bemenne a dungeon-ökbe hogy szembenézzen ellenfeleivel.

A weboldal teljes verziója hétfőn fog elindulni. Az eheti Famitsu magazinban fognak további részletek megjelenni.

Az El Shaddai: Ascension of the Metatron 2011 áprilisában jelent meg Playstation 3-ra és Xbox 360-ra Japánban, amit az észak-amerikai megjelenése követte augusztusban majd az európai szeptemberben. Az El Shaddai Social Battle okostelefonos játék 2012-ben indult. Takeyasu 2013 májusában szerezte meg a szellemi tulajdonjogokat az Ignition Entertainmenttől és 2013 augusztusában adta ki az El Shaddai Coin&Epic androidos és iOS-es játékot.

via: animenewsnetworkSzólj hozzá elsőként on "Új RPG-t készít az El Shaddai fejlesztő csapata Playstation 4-re és Vita-ra"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*