Új Dragon Ball anime jön

Dragon Ball Heroes anime

Új Dragon Ball sorozat érkezik, ez azonban nem azt jelenti, hogy folytatódik a Super, vagy, hogy azt követi valami más. Az új széria ugyanis a Dragon Ball Heroes játék anime verziója lesz, mely lényegében a játék promotálására készül.

A történet a játékbeli “Prison Planet arc” sztorit dolgozza fel, és még valamikor idén nyáron bemutatják. A sztori várhatóan nem lesz túl hosszú.

A Dragon Ball Heroes Prison Planet arc története egyébként valahogy így írható le:

Fu kísérletezni akart, így fogott néhány bolygót, melyekből börtönt készített. Ezt pedig megtöltötte különböző helykről és időkből érkező harcosokkal. Ha meg akarnak szökni, akkor kénytelenek megküzdeni egymással, hogy elnyerjék a “Special Dragon Ball” névre keresztelt új kristálygömböket.

Xeno Goku megérkezik, hogy kivizsgálja a zavart az időben, ám csapdába esik. Nála van azonban az 1 csillagos gömb, míg a 2 csillagost Bodacious, az 5 csillagost pedig egy különös gonosz csillagharcos tartja magánál.

A Dragon Ball Super idejéből is megérkezik Goku, valamint Vegeta is, akik az épp az ő idejükbe látogató Trunks elrablását vizsgálják. Segítségükre lesz a kristálygömbök összegyűjtésében a jövőbeli Mai is.

Ez a történet, melyben a Super Saiyan Blue erősebb, mint az SSJ4, Bojacket legyőzték, és míg a gonosz csillagharcossal küzd, ő maga is a gonoszság rabságába esik. Hogy elmenekülhessen, Cooler szövetséget köt Trunksszal és eléri saját Gold formáját…

Dragon Ball Heroes anime

via: Herms