Új Atelier játékok érkeznek

A Gust játékfejlesztő cég a szerdán tartott “Atelier Series 20th Anniversary Presentation” eseményen bejelentette, hogy a fő Atelier játék sorozathoz új rész csatlakozik Riddii & Suuru no Atelier ~Fushigi no Kaiga no Renkinjutsushi~ (Atelier Liddy & Sule: The Alchemist of the Mysterious Painting) címmel, és egy spinoff okostelefonos játék is készül Atelier Online ~Bureseiru no Renkinjutsushi~ (Atelier Online: The Alchemist of Blasel) címmel. (Az átírások még nem hivatalosak.)

A Riddii & Suuru no Atelier ~Fushigi no Kaiga no Renkinjutsushi~ a következő játék a “Mysterious” történeti szálban az Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book és az Atelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey után. Mint ahogy a címe is mutatja, a játékban 2 főszereplő lesz és a történet egy titokzatos festmény körül fog forogni. Yuugen és NOCO, a két korábbi “Mysterious” játék karakter tervezője és illusztrátora visszatér az új játékhoz is. Az alábbi képen látható a két főszereplő körvonala.

 

Riddii & Suuru no Atelier ~Fushigi no Kaiga no Renkinjutsushi~

Az NHN Play Art tervezi, fejleszti és üzemelteti a következő Atelier Online ~Bureseiru no Renkinjutsushi~ okostelefonos játékot iOS-re és Androidra. Az eseményen bemutattak egy videót a játékról, amit idén télen terveznek kiadni.

A játékban több játékos együttműködve harcolhat és fedezheti fel a világot, de akár egyedül is lehet játszani. Úgy mint a többi Atelier játékban, itt is be lehet járni a világot, tárgyakat és alapanyagokat gyűjtve amiket alkémiai receptek segítségével összekeverhetünk új tárgyakká. A játékosok megváltoztathatják a karaktereik ruháját, kinézetét és felszerelését, és ezen kívül megváltoztathatják a képességeit vagy tanulhatnak újakat is.

A legújabb játék az Atelier franchise-ban az Atelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey ami tavaly novemberben jelent meg Japánban Playstation 4-re és Playstation Vita-ra. A KOEI Tecmo America adta ki a játékot Észak-Amerikában PS4-re, PS Vita-ra és PC-re is március 7-én és Európában is ugyanezekre a platformokra március 10-én. A NIS America lokalizálta és adta ki a korábbi játékok nagy részét, mint például az Atelier Meruru-t, Atelier Totori-t és az Atelier Rorona-t.

Sophie és Plachta karaktere az Atelier sorozatból szerepelt a Warriors All-Stars (Musou Stars) című verekedős játékban.

via: animenewsnetworkSzólj hozzá elsőként on "Új Atelier játékok érkeznek"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*