A Stormblood kiegészítő megjelenése után rekord bevételt értek el a Final Fantasy XIV-el

Final Fantasy XIV - Stormblood

Matsuda Yosuke, a Square Enix elnöke, az augusztus 4-én tartott pénzügyi tájékoztatón felfedte, hogy a 2018-as pénzügyi év első negyedévében (ami 2017. április 1-től 2018. március 31-ig tart) rekord magasan volt a Final Fantasy XIV online játék előfizetőinek száma. Matsuda azt mondta, hogy a Stormblood kiegészítő június 20-ai megjelenése hozzájárult az előfizetők számának növekedéséhez.

A tájékoztatóból az is kiderült, hogy a Square Enix nettó bevétele a digitális szórakoztatás MMORPG szegmensében 9,3 milliárd jen (kb 22 milliárd forint) volt a 2018-as pénzügyi év első negyedévében. A szegmens az előző pénzügyi év mindegyik negyedévében 5,4 és 5,9 milliárd jen (kb 12,8 és 14 milliárd forint) között hozott.

A cég azt reméli, hogy a Dragon Quest X online játék Dragon Quest X: 5000-nen no Tabiji, Haruka Naru Furusato e (The 5000 Year Journey, to the Faraway Home Town) kiegészítőjének megjelenésével tovább tudja növelni a szegmens bevételét. A játék az ötödik évfordulóját fogja ünnepelni jövőre.

A Stormblood a Final Fantasy XIV második kiegészítője. Ala Mhigo a történések helyszíne és a célunk a város felszabadítása. XIIth Legion Legatus Zenos yae Galvus, aki az elfoglalt város kormányzója, az egyik ellenfél akivel a játékosok szembetalálják magukat.

Ezen felül a kiegészítő megemeli a maximum szintet 60-ról 70-re, új dungeon-öket, új magas szintű raid-eket, új alliance raid-eket és új felszereléseket kínál. A kiegészítővel a játékosok alámerülhetnek és az inventory mérete is megnő. A további jóságok között van egy negyedik lakható terület, új receptek, új helyszínek, egy új primal és változások a harci rendszerben. Uematsu Nobuo szerezte a kiegészítő zenéjét.

via: annSzólj hozzá elsőként on "A Stormblood kiegészítő megjelenése után rekord bevételt értek el a Final Fantasy XIV-el"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*