Shimotsuki Kairi új mangába kezd

Brave10 anime

A Comic Zenon magazin kedden megjelent júniusi számában olvasható a hír, hogy Shimotsuki Kairi a magazin következő számában új mangába kezd, aminek a címe Arthur Bright lesz.

A manga története Shigenari Kimurát követi, aki egy létező szamuráj volt és Toyotomi Hideyorit szolgálta. Kimura az 1615-ös Oszaka ostromában harcol, amikor egy titokzatos fény eltalálja. A legendás Artúr király vezette Angliában tér magához.

Shimotsuki az eredeti Brave10 mangájának folytatását, a Brave10 S-t, a Monthly Comic Gene 2011-es első számában indította el és egészen 2016 márciusig dolgozott rajta. 2016 júniusától 2017 januárjáig jelent meg az egykötetes Brave10 Tawamure spinoff sorozata.

Az eredeti Brave10 mangából anime sorozat készült 2012-ben amit a Crunchyroll a japán adással egy időben streamelt is. 2013-ban a NIS America kiadta a Brave10 Blu-ray dobozt.

Ezen kívül Shimotsuki Ayakashi Parade Game mangáját is kiadják a Monthly Comic Gene magazinban. Az első kötetet a Kadokawa kiadó megjelentette március 27-én.

Több mangája megjelent már angol nyelven is, többek között az A Century of Temptation 2013-ban a Digital Manga Publishing keze alatt, a Madness 2009-ben a Tokyopop gondozásában és a Devil Kings Basara 2008-ban az Udon Entertainment közreműködésével.

via: animenewsnetworkSzólj hozzá elsőként on "Shimotsuki Kairi új mangába kezd"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*