Befejezik a Sekai o Yoku Suru Zankoku na Method manga megjelentetését

Sekai o Yoku Suru Zankoku na Method

A Comic Rex magazin április 27-én megjelent júniusi számban olvasható a hír, hogy Fukami Makoto író és Yamanami Kōsuke művész Sekai o Yoku Suru Zankoku na Method (Cruel Method to Make the World Better) című mangájának a megjelentetését megszüntetik. A megszűnés oka Yamanami romló egészsége. A manga a májusi szám óta szüneten volt ugyanezen ok miatt. A bejelentésben az szerepelt, hogy Yamanami arra fog koncentrálni, hogy rendbe jöjjön és tudjon újra rajzolni.

A manga középpontjában a 17 éves főszereplő, Amō Gekitetsu áll, aki az iskolában nem tűnik ki a többiek közül. Amiről nem tudnak azonban, hogy a “rossz elemeket távolít el a világból” kifogással tömeggyilkosságokat követ el. A manga december 27-én indult a Comic Rex oldalain.

Fukami leginkább a Psycho-Pass anime sorozat és anime film szövegkönyvének írásáról ismert, azonban a Psycho-Pass 2 sorozatra már nem tért vissza. Ezen kívül még írta vagy legalább felügyelte a szövegét olyan animéknek mint a School-Live!, Yuruyuri Nachu Yachumi!+, Yuruyuri San Hai!, Berserk és a Resident Evil: Vendetta filmnek. Olyan mangák történetét is írta, mint a Chotto Kawaii Iron Maiden (Alpha AlfLayla művész együttműködésével) és az Ōsama-tachi no Viking (Sadayasu művésszel együttműködésével).

A Seven Seas Entertainment vette meg Fukami és Tokiya Seigo Magical Girl Special Ops Asuka (Mahō Shōjo Tokushusen Asuka) mangájának jogait és november 28-án fogja kiadni az első kötetet belőle.

via: animenewsnetwork



Szólj hozzá elsőként on "Befejezik a Sekai o Yoku Suru Zankoku na Method manga megjelentetését"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*