Reboot készült a Mobile Suit Gundam MS Senki mangából

Mobile Suit Gundam MS Senki

A Kodawa féle Gundam Ace magazin szerdán megjelent szeptemberi számában indult el Kondō Kazuhisa illusztrátor új MS Senki Reboot mangája. A manga a korábban Kondō által illusztrált és Takahashi Masaya által írt MS Senki: Kidō Senshi Gundam 0079 Gaiden feldolgozása, ami 1984-től 1985-ig futott a Comic BomBom magazinban. A magazin megjegyezte, hogy “20 év után az MS Senki mangát feldolgozzák!”.

Az eredeti manga a Mobile Suit Gundam anime 1-éves Háborújának idején játszódik, és a középpontjában Frederick Brown áll. Ő egy kadét a Principality of Zeon-ban (Zeon Fejedelemség), akinek be kell állni katonának amikor Zeon hadat üzen a Föderációnak.

Folytatás is készült hozzá Shin MS Senki: Kidō Senshi Gundam Tanpenshū címmel, ami a Comic BomBom magazinban jelent meg 1988 és 1994 között.

Kondō az eredeti Mobile Suit Gundam Universal Century idejében elhelyezett mangájáról ismert, és arról, hogy valósághűen ábrázolja a fegyvereket és a hadviselést a Gundam univerzumban. Ő rajzolta az eredeti Mobile Suit Gundam 0079 anime és a Mobile Suit Zeta Gundam manga adaptációját is. Ezeken kívül ő rajzolta még a Sidestory of Gundam Zeta mangát is, amiben egy másik Mobile Suit Zeta Gundam kezdetet ír le. Ő rajzolta és írta a Mobile Suit Vor!!, az Operation Buran U.C.0079 és a Mobile Suit Gundam: The Revival of Zeon mangákat is.

via: annSzólj hozzá elsőként on "Reboot készült a Mobile Suit Gundam MS Senki mangából"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*