Októberben érkezik nyugatra a Cyberdimension Neptunia: 4 Goddesses Online

Cyberdimension Neptunia: 4 Goddesses Online

Hétfőn jelentette be az Idea Factory International, hogy a Cyberdimension Neptunia: 4 Goddesses Online (Cyber Dimension Neptune: 4 Goddesses Online) játékot Playstation 4-re október 10-én adják ki Észak-Amerikában és október 13-án Európában. Azt is bejelentették, hogy 2018 elején PC-re is megjelenik a játék Steam-en keresztül.

A nyugati kiadásban az angol és a japán hang is választható lesz.

A Cyber Dimension Neptune: 4 Goddesses Online történetének főszereplői a sorozat négy istennője akiket egy online játék béta tesztelőinek választanak ki, és róluk mintázott avatárokat adnak nekik. Az online játék az Alsgard nevű világban játszódik. Itt az istennők találkoznak a kalandorokat vezető védőszellemmel. A játék történetében a játékosok az istennők “Kiválasztottja” szerepébe bújnak, akiknek le kell győzni a gonosz démon lordot.

Az Erabareshi csapat adta elő a játék főcímdalát, a “Picon de Metafiction-t”.

A játék játszható karakterei közé tartozik Neptune a paladin, Noire a fekete lovag, Blanc a pap, Vert a varázsló, Uni a tolvaj, Nepgear a mágus, Rom a szamuráj, Ram a ninja és a négy istennő. Mind a négy istennőt ugyanaz a négy szinkronszínész szinkronizálja, aki a főszereplőket.

A játék Cyber Dimension Neptune: 4 Goddesses Online címmel február 9-én jelent meg Japánban Plyastation 4-re. Egy DLC kódos illusztrált kártyát kaptak azok akik előrendelték a játékot, amivel letölthettek mind a 8 főszereplőhöz cicajelmezt.

via: annSzólj hozzá elsőként on "Októberben érkezik nyugatra a Cyberdimension Neptunia: 4 Goddesses Online"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*