A Nissan lesz a Sazae-san főszponzora

Sazae-san Nissan

A Toshiba 50 év után kiszáll a Sazae-san szponzorálásából, főszponzori helyét márciustól a Nissan veszi át. Mellette beszáll még az Amazon Japan, a Nishimatsu Chain és a Daiwa House is a szponzorok közé.

A fent említett cégek egy 10-es listából kerültek kiválasztásra, mégpedig aukciós módszerrel. Eredetileg a Takasu Clinic szeretett volna főszponzorként beszállni, ám a tulajdonos Katsuya Takasu elmondása szerint nem bírta a versenyt a nagyobb cégekkel, így a Dentsuval és Fuji TV-vel megkezdett tárgyalásai értelmetlenné váltak.

Sazae-san

A Sazae-san 1969. október óta látható a képernyőkön, a Toshiba egyedüli szponzora volt a sorozatnak egészen 1999. novemberéig, amikor más cégeket is beengedtek. Ám a Toshiba még ekkor is főszponzori helyen maradt, és egészen idén márciusig marad is.

A Sazae-sanról még érdemes tudni, hogy 2013-ban megkapta a leghosszabb ideig képernyőn lévő animációs sorozat Guiness-rekordját, és ha valaki most kezdené el az elejétől, annak ‘csupán’ nagyjából 7600 epizódót kellene behoznia.

via: ann / jiji.comSzólj hozzá elsőként on "A Nissan lesz a Sazae-san főszponzora"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*