A Netflix bemutatta az A.I.C.O. -Incarnation- eredeti animét

A.I.C.O. -Incarnation-

A Netflix streamelő szolgáltatás a mai “Netflix Anime Slate 2017” eseményen bejelentette, hogy egy eredeti animét fog kiadni 2018 tavaszán világszerte A.I.C.O. -Incarnation- címmel. Felkerült egy különleges reklám videó a japán Netflix hivatalos youtube csatornájára is róla.

A történet 2035-ben kezdődik. A mesterséges lényeken végzett kutatás közben bekövetkezik egy “Burst” (Robbanás) nevű incidens. A “Matter” (Anyag) mesterséges életforma tombolásba kezd és betolakodik az Északi Japán Alpok Kurobe Gorge régiójába. A kormány megtiltja a belépést a kutatóvárosba, amire az emberi faj reményeként tekintettek.

Két év telik el. Tachibana Aiko 15 éves lánynak hiszi magát, aki a szüleit a Burst incidensben veszítette el, azonban egy cserediák felfedi a valóságot. Egy titok van elrejtve Aiko testében. A kulcs az igazsághoz azon a helyen van, ahol a Burst incidens megtörtént, a “Primary Point”-on (Elsődleges Pont). Egy fiú és egy lány az emberiség jövőjét a vállukon cipelve keresik az igazságot.

Murata Kazuya (Gargantia on the Verdurous Planet, Fullmetal Alchemist: The Sacred Star of Milos) rendezi ezt a sci-fi animét a studio Bones gondozásában (My Hero Academia, Eureka Seven).

via: annSzólj hozzá elsőként on "A Netflix bemutatta az A.I.C.O. -Incarnation- eredeti animét"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*