Megtekinthető a Hatsune Miku: Project DIVA Future Tone DX PS4-es játék promója

Hatsune Miku: Project DIVA Future Tone DX

Tegnap került fel egy videó a Hatsune Miku: Project DIVA Future Tone DX Playstation 4-es játék hivatalos weboldalára. A videó bemutat dalokat, kosztümöket és egyéb dolgokat.

A játék a dobozos kiadása a csak digitálisan letölthető Hatsune Miku: Project Diva Future Tone PS4 játéknak, a hozzá tartozó fizetős DLC-knek és új elemeknek. A játékban 238 dal és 396 kosztüm lesz.

Hatsune Miku: Project DIVA Future Tone DX Memorial PackA játék november 22-én fog megjelenni Japánban. A normál kiadás 7 990 jenbe (kb 18 850 ft-ba) fog kerülni. A limitált kiadású Memorial Pack verzió, amihez 3 Blu-ray jár, 11 990 jenbe (kb 28 300 ft-ba) fog kerülni. A Blu-ray lemezeken a játék sorozat 6 részében szereplő több mint 200 dalról lesz bemutató videó a Hatsune Miku: Project DIVA-tól a Hatsune Miku: Project Diva X HD-ig, illetve mindegyik játéknak a nyitófilmje is szerepel rajtuk. A Vocaloid karakter tervező Kei illusztrálja a különleges kiadásnak a dobozát. Azok aki előrendelik kapnak még mellé egy különleges mini zenei CD-t.

Egy különleges kinézetű PS4 konzolt is terveznek a játék kiadására.

A Hatsune Miku: Project DIVA Future Tone PS4-es játék január 10-én jelent meg Amerikában és Európában. Japánban 2016. júniusában debütált a játék a Hatsune Miku: Project DIVA Arcade PS4-es portjaként.

via: annSzólj hozzá elsőként on "Megtekinthető a Hatsune Miku: Project DIVA Future Tone DX PS4-es játék promója"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*