Megjelenik 3DS-re az Apollo Justice: Ace Attorney

Apollo Justice: Ace Attorney

A CAPCOM szerdán bejelentette, hogy idén novemberben kiadja az Apollo Justice: Ace Attorney játékot Nintendo 3DS-re a Nintendo eShop-on keresztül. A 3DS-es verzióban frissített grafikák, átléphető szövegek lesznek, és válaszható lesz hogy angol vagy japán nyelven szeretnénk-e játszani vele.

Japánban a dobozos kiadás november 22-én fog megjelenni. Ugyanezen a napon Japánban egy dobozos szett is meg fog jelenni a 6 fő Ace Attorney játékkal.

Az Apollo Justice: Ace Attorney a 4. az Ace Attorney sorozatban, ami eredetileg 2007-ben jelent meg Nintendo DS-re Japánban és 2008-ban angolul is. Ez volt az első amelyiknek a főszereplője nem Phoenix Wright volt, helyette a fiatal pártfogoltja Apollo Justice oldotta meg az ügyeket. 2016. decemberében iOS és Android port is készült a játékból.

A CAPCOM az első három játékot, a Phoenix Wright: Ace Attorney-t, a Phoenix Wright: Ace Attorney – Justice for All-t és a Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulations -t 2014-ben kiadta 3DS-re egy kombó csomagban. A 6 és egyben legújabb epizód, a Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice (Gyakuten Saiban 6) 2016. júniusában jelent meg Japánban és szeptemberben jelent meg Európában és Észak-Amerikában.

via: annSzólj hozzá elsőként on "Megjelenik 3DS-re az Apollo Justice: Ace Attorney"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*