Már repülőgépen is láthatjuk az Eromanga Sensei-t

Eromanga Sensei repülőgép

Kevesen büszkélkedhetnek egy itashával, vagy felmatricázott autóval, amin a kedvenc játék vagy anime karakterük látható, és még ennél kevesebben egy ita repülővel. Jövőhéttől az E-Flight Academy a Nagoya repülőtéren felfed egy Eromanga Sensei repülőgépet a nagyközönség előtt. Az akadémia jövőbeli légi irányítók és pilóták internetes kommunikációs képzésével foglalkozik.

A felmatricázott gép egy Piper PA-46-os típusú gép és június 3-ától lesz megtekinthető. A képeket az Aniplex választotta, amiken a sorozat logója és karakterei láthatók a törzs bal oldalán, és Fushimi Tsukasa korábbi Oreimo című műve látható a jobb oldalán. Belül az Eromanga Sensei főszereplőjének, Izumi Sagirinak a szobája tekinthető meg.

A gép először május 21-én egy élő NicoNico közvetítésen jelent meg, majd május 22-én megtette a Saga reptér Matsuyama reptér utat, és május 28-án végigrepült a Saga reptér, Kumamoto, Miyazaki, Kagoshima, Nagasaki és újra Saga útvonalon.

A gépnek több repülőútja van még tervben június 2-án és június 4-én, és egy kiállítási napja a Nagoya repülőtéren június 3-án. A kiállítási nap lehetőséget ad arra a látogatóknak, hogy megnézzék belülről is a gépet amíg a földön tartózkodik. 3 látogató egy lottó sorsoláson megnyerheti a színes táblákat amiket Izumi Sagiri szinkronhangja Fujita Akane írt alá. Fujita a gépet is aláírta a NicoNico közvetítés alatt.

Az Eromanga Sensei első Blu-ray és DVD kiadását június 28-ra tervezik. Az oszakai Nambában található Gamers bolt átnevezte magát egy kis időre “Takasago Books”-ra, ami az egyik helyszíne az Eromanga Sensei anime sorozatnak.

 

Eromanga Sensei repülőgép

Eromanga Sensei repülőgép

Eromanga Sensei repülőgép

Eromanga Sensei repülőgép

Eromanga Sensei repülőgép

Eromanga Sensei repülőgép

Eromanga Sensei repülőgép

via: animenewsnetworkSzólj hozzá elsőként on "Már repülőgépen is láthatjuk az Eromanga Sensei-t"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*