Manga készül a Bulgari alapítójáról

BVLGARI manga

Mangát indít a Vogue Japan magazin. A címe BVLGARI o Tsukutta Otoko – Sotirios Voulgaris (Az Ember Aki Megalkotta A BVLGARI-t – Sotirios Voulgaris), a készítője pedig Mari Yamazaki.

A manga két előzetes fejezete már felkerült a weboldalra, további 3 megjelenik a szeptember, október és novemberi Vogue Japan számokban. Ezek szintén felkerülnek a weboldalra, mégpedig Július 28, Augusztus 28 és Szeptember 28. napokon.

A manga főszereplője természetesen a Bulgari alapítója Sotirios Voulgaris, aki a történetben három Japán színésznővel utazik vissza az időben, hogy az ókori Romában meglelje a Bulgari ékszerek eredetét.

Az előzetesen kiadott fejezetben Voulgaris a római Auróra istennővel találkozik. Találkozójuk helyszíne a Carcallai termák egyik fürdőháza, amelynek mozaik padlója inspirálja a Divas’ Dreams ékszerek elkészítését.

Az író Mari Yamazaki számára nem ismeretlen ez a kor és az időutazás témája sem, ugyanis 2013-ig írta és rajzolta a Thermae Romae című mangáját.

Ennek főhöse a római kori építész Lucius, akinek terveit gyakran visszautasítják a korabeli építőmesterek. Hogy felviduljon egy barátja meghívja egy fürdőbe. Odabent Lucius azonban csapdába esik egy vízalatti örvény miatt, és amikor sikerül kievickélnie a vízből egy egész más fürdőben találja magát: a 20. századi Japánban.

forrás: annSzólj hozzá elsőként on "Manga készül a Bulgari alapítójáról"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*