Live-action film készül Meguro Amu Honey So Sweet mangájából

Honey So Sweet manga

Meguro Amu Honey So Sweet (Honey) mangájából élőszereplős film készül amit 2018 tavaszán terveznek bemutatni.

Hirano Shō a Johnny’s Jr. Mr. KING nevű idol csapatából fogja Onise Taigát és Taira Yūna (live-action ReLIFE, Sagrada Reset) fogja Kogure Naot játszani. Shintoku Koji és Yamaoka Junpei, a rendezője és írója a live-action Peach Girl filmnek, újra együtt fognak dolgozni a Honey So Sweet-en.

Viz Media kiadó Shojo Beat magazinja licenszelte a mangát és április 4-én jelentette meg a 6. kötetet belőle. A Shojo Beat így írja le a történetet:

Kogure Nao sosem gondolta volna akkor amikor otthagyott egy ernyőt és egy csomag sebtapaszt az esőben a sérült delikvens Onise Taigának, hogy középiskolában újra fogja látni. Nao semmit nem akar a mogorva és félelmetes Taigától, ő azonban meglepi egy csokor virággal és megkéri, hogy járjon vele, mindezt későbbi esküvőjük tervével az eszében. Taiga tényleg olyan félelmetes, vagy egy cukorfalat álruhában?

Meguro a sorozatot a Bessatsu Margaret magazinban indította el 2012 augusztusában és 2015 novemberében fejezte be. A Shueisha 2015 decemberében adta ki a 8. és egyben utolsó kötetet. A sorozat 2014-ben a Japán Könyvesbolti Dolgozók legajánlottabb könyvei közé került.

via: animenewsnetworkSzólj hozzá elsőként on "Live-action film készül Meguro Amu Honey So Sweet mangájából"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*