Levetítették a Kyoei Toshi Playstation 4-es játék reklámvideóját

Kyoei Toshi

Csütörtökön elkezdte streamelni a Bandai Namco Entertainment a Granzella Inc.-kel közös Kyoei Toshi (City Shrouded in Shadow) című játék reklámját. A “sci-fi túlélős akció kaland” játék megjelenése PS4-re Japánban október 19-re tervezett. Eredetileg Playstation Vita-ra is ki akarták adni.

Az első fizikai és digitális kiadások tartalmazni fognak kódokat amikkel a Disaster Report (Zettai Zetsumei Toshi) és a Raw Danger! (Zettai Zetsumei Toshi 2: Itetsuita Kiokutachi) játékokból tölthetünk le kosztümöket. Azok akik előrendelik a digitális kiadást játszhatnak egy különleges eseményen amiben Toro és Kuro szerepel.

A játék korábban bejelentett óriás shadow-jai között megtalálható Ultraman, Nise Ultraman, Alien Zarab, Godzilla, King Ghidorah, Evangelion Unit-01, The Fourth Angel, Gamera, Legion, Soldier Legion, Ingram 1, Grau Bear, Pyro-Buster, Ultraman Tiga, Kyrieloid, Fifth Angel (Evangelion újjáépítése), Gyaos, Mothra és Battra az Ultraman, a Godzilla, az Evangelion, a Gamera és a Patlabor franchise-okból.

A játék emberi karakterei között van Kano Yuki, Ōtsuka Hideyasukuni és Kashiwagi Risa. A játékosok személyre szabhatják a főszereplőt és eldönthetik, hogy Yuki a szerető vagy egy barát lesz. A játékban a Ganzella játékokra jellemző választásokat fog tartalmazni, és a döntések befolyásolni fogják hogy Yuki hogyan is tekint a főhősre. A különböző világok nem fognak találkozni, hanem szintekkel elválasztva kell végigmenni rajtuk. Bár megfontolták a DLC-k lehetőségét, a készítők inkább a játék befejezésére koncentrálnak és nem terveznek letölthető tartalmakat készíteni hozzá.

A Granzella Inc. és a Bandai Namco Enetrtainment a 2015-ös Tokyo Game Show-n fedték fel a játékot. A Disaster Report (Zettai Zetsumei Toshi) producere Kujo Kazuma rendezi és tervezi a játékot. A Bandai Namco Entertainment-nél pedig Watabe Takashi a főproducer.

A játék nem kapcsolódik a Granzella Inc. féle Disaster Report sorozathoz, annak ellenére hogy ugyanabba a kategóriába sorolható be. A játékban a játékosoknak egy titokzatos fenyegetések által megtámadott városban kell túlélniük.

via: annSzólj hozzá elsőként on "Levetítették a Kyoei Toshi Playstation 4-es játék reklámvideóját"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*