A különleges órák és a Pokémon találkoznak

Romain Jerome Pokémon

Az órák világa tele van bizarr együttműködésekkel, és a high-end gyártó Romain Jerome-nak sem ismeretlen ez a fajta kapcsolat – csak meg kell nézni a Donkey Kong karórát amit az idei bázeli óra kiállításon mutatott be.

A 2016-os limitált-kiadású RJ X Pokémon karórával kezdődött partnerségéhez visszatérve egy egyedi időmutatóval állt elő a márka. A Tourbillon Pokémonnal, ami a 200 000 fontos árával igencsak feszegeti a rajongók rajongásának határait.

 

Tourbillon Pokémon

 

Romain Jerome úgy írja körbe a színes órát, mint “a tökéletes összeolvadása az órák tekintélyes összetettségének és az évezred jelképének”. A Pokémon franchisenak óriási bevétele volt a Pokémon Go kiadásakor, 5 nappal a megjelenése után már 9 milliárd dollárral többet ért a Nintendo a tőzsdén.

Az óra ára a kidolgozásával töltött hosszú munkát jelképezi. Kézzel készült a számlapja, aminek elkészítése több mint 100 órába telt. A vízálló órának a mozgását úgy találták ki, hogy a gravitációnak ellenállva az óra helyzetétől függetlenül pontosan tudjon működni. Ha ez még nem elég, az óra olyan mint Mew, teljesen egyedi.

via: Wired UK

 Szólj hozzá elsőként on "A különleges órák és a Pokémon találkoznak"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*