A Kimi wa Midara na Boku no Joō manga véget ér

Kimi wa Midara na Boku no Joō

A Young Jump magazin idei 39. számában csütörtökön bejelentették, hogy az Okamoto Lynn és Yokoyari Mengo által közösen írt Kimi wa Midara na Boku no Joō (You Are the Queen for Indecent Me) manga sorozat az augusztus 31-én megjelenő 40. számban véget ér.

A sorozat főszereplője a gyerekkori barátja után ment egy tekintélyes akadémiára. A gyerekkori barátja Subaru egy fiatal hölgy tökéletes jegyekkel, külsővel és családfával. Bár eltávolodtak egymástól, egy különleges “szerencsetalizmán” közelebb hozza őket egymáshoz.

Okamoto és Yokotari 2012 januárjában indították el az erotikus komédiát mint egy egyfejezetest a Young Jump magazinban, mielőtt 2015-ben rendszertelen sorozatként folytatták volna. Ezen kívül a manga feltűnt a különleges Young Jump kiadásokban is, a Miracle Jump-ban és a Young Jump Gold-ban is. A Shueisha 2013-ban adta ki az első kötetet, amit a második november 17-én fog követni. A mangából több mint 260 000 darab van forgalomban.

Okamoto 2012 januárjában indította a Gokukoku no Brynhildr (Brynhildr in the Darkness) sorozatot, amit 2016 márciusában fejezett be. A mangából 2013-ban készült egy 13 részes anime sorozat is. A Crunchyroll adta a japán tv-s adással egyszerre majd a Sentai Filmworks kiadta lemezen is. Okamoto korábbi Elfen Lied mangájából is készült anime sorozat amit az ADV Films adott ki Észak-Amerikában. A legújabb mangája március 18-án indult a Kodansha féle Young Magazine-ben Parallel Paradise címmel.

Yokoyari 2012-ben kezdte el a Scum’s Wish mangáját a Big Gangan magazinban és mácius 25-én jelentette meg a Square Enix az utolsó kötetet belőle. A Yen Press július 25-én adta ki a 4. kötetet belőle angol nyelven. A mangából anime és élőszereplős sorozat is készült, mindkettő párhuzamosan futott a téli szezonban. Az Amazon Prime Video adta a sorozatot Japánban és külföldön is. Yokoyari nemrég fejezte be a Mega Heart mangát. Ezen kívül azt is bejelentette máciusban, hogy egy spinoff történetet is készít a Scum’s Wish mangához.

via: annSzólj hozzá elsőként on "A Kimi wa Midara na Boku no Joō manga véget ér"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*