Kiderült a Lost Sphear játék megjelenési dátuma

A Square Enix egy videóval jelentette be kedden, hogy a Tokyo RPG Factory által készített Lost Sphear játék október 12-én fog megjelenni Japánban PS4-re és Nintendo Switch-re. Ezen kívül a PlayStation Blog-ról az is kiderül, hogy Észak-Amerikában és Európában 2018. január 23-án fog megjelenni PS4-re. A nyugaton Switch-re és PC-re is elérhető lesz majd.

A trailer-ben hallhatjuk a játék zenéjét, láthatjuk a karaktereket és a világot.

2 új karakter is bekerült a játékba, illetve a Volcosuit mecha ruha.

Sherra

Sherra egy papnő, aki tradícionális íjat használ. Gyógyító mágiára és íjjal kapcsolatos képességekre specializálódott.

Obaro

Obaro egy idősebb férfi, aki Kanata erejének ébredésével együtt tért vissza a létezésbe. Obaro erős elemi mágia használatában jártas, amivel nagy ellenséges csoportokat tud elpusztítani.

Volcosuit

Azok az amerikai és európai játékosok akik előrendelik a játékot a Playstation Store-on keresztül, kapnak egy “Memoirs of the Moon” dinamikus témát PS4-re és két zene számot is mellé, a “Market Town Marpennig”-et és a “Town of Elgarthe”-t. A PS4-es és Switch-es fizikai kiadáshoz csak a Square Enix Store-on keresztül lehet majd hozzájutni, és jár majd hozzájuk egy letöltőkód a “Town’s Theme #1” és a “Town’s Theme #2” számokhoz.

Lost Sphear PS4 theme

Lost Sphear PS4 theme

A weboldal leírása a következő:

A JRPG-k új arany korának következő állomása a LOST SPHEAR-rel érkezik, a klasszikus RPG játékmenet egy új elgondolásával! Egy fiatalember, aki egy soha nem látott jelenségtől szenved, szembe kerül egy olyan baljóslatú erővel ami a valóság anyagát készül átszakítani. Ébreszd fel a Memory erejét, hogy visszaállíthasd azt ami elveszett! Szedj össze különböző Memory-ket és alakítsd a körülötted lévő világot a világ megmentésért folytatott úton.

A Tokyo RPG Factory az I am Setsuna (Ikenie to Yuki no Setsuna) RPG-t fejlesztette korábban. A játék 2016 februárjában jelent meg PS4-re és PS Vita-ra Japánban, és tavaly júliusban érkezett meg PS4-re és PC-re a nyugaton. A játékból Switch verzió is készült, ami a géppel együtt március 3-án jelent meg.

via: SiliconeraSzólj hozzá elsőként on "Kiderült a Lost Sphear játék megjelenési dátuma"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*