Kiderült az Utawarerumono: Mask of Truth nyugati megjelenése

Utawarerumono: Mask of Truth

Az Atlus USA csütörtökön bejelentette, hogy az Utawarerumono: Mask of Truth (Utawarerumono: Futari no Hakuoro) Playstation 4-es és Playstation Vitás játék amerikai és európai megjelenését szeptember 5-ére tervezik.

Az Utawarerumono: Mask of Truth az utolsó darabja az Utawarerumono trilógiának. Atlus így írja le a történetet:

Káosz uralkodott el a földön a Mask of Truth-ban, amikor egy sunyi tábornok törvénytelenül átvette a hatalmat a Yamato Birodalomban. Csak néhány ismerős arc áll az útjában akiknek össze kell hoznia a különböző királyságokat és küzdeni a hatalmas birodalmi sereggel. Egy 80+ órás visual novel/SRPG élmény vár rád, amiben egy sor új karaktert ismerhetsz meg, számtalan izgalmas harcba keveredhetsz az új harci rendszer segítségével, felfedezhetsz új és izgalmas területeket és még sok mást.

Az amerikai kiadás lemezes és digitális formában is elérhető lesz mindkét platformos verzióban. Az európai kiadásban a Playstation 4 tulajok megvehetik lemezen és digitálisan is, míg a Playstation Vita tulajdonosoknak meg kell elégedniük a digitális verzióval.

Amerikában a különleges és az előrendelt kiadásban benne lesz egy bónusz díszdoboz és egy kétoldalas párnahuzat amin a játékból származó grafika látható. A hangsáv japán nyelvű lesz.

Utawarerumono: Mask of Truth Limited Edition

Az AQUAPLUS fejleszti az Utawarerumono játékokat. Japánban az Utawarerumono: Mask of Truth 2016 szeptemberében jelent meg Playstation 3-ra, PS4-re és PS Vitára.

via: animenewsnetworkSzólj hozzá elsőként on "Kiderült az Utawarerumono: Mask of Truth nyugati megjelenése"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*